Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most mi? Ilyenkor mit...

Ez most mi? Ilyenkor mit gondoljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik mióta megismertem és ezt ő is tudja. Azt hittem, hogy ez csak megismerkedésünk után 1 hónappal lett világos számára de nem, már az első találkozásunkkor tudta (ezt egy barátnőmtől tudom aki a fiúnak a barátja). Azt mondta a fiú neki, hogy ő nem úgy tekint rám mint én rá (jó nem így mondta de ez a lényeg). Ahhoz hasonlóan mondta, hogy csak barátként tekint rám csak nem ezt a szót használta mert nem vagyunk barátok de jóban vagyunk. Ezzel a fiúval egy helyre járunk valamit csinálni olyasmi mintha csapattársak lennénk. Szóval úgy képzeljétek el, hogy valami hasonlót mondott: "Én csak csapattársként tekintek rá." Na mindegy nem ez a lényeg és bocsi a sok felesleges mondat miatt, az a lényeg, hogy egyszer amikor ketten voltam a fiúval a teremben akkor azt mondta, hogy: "Csak mi ketten." Úgy volt, hogy 3-an voltunk a teremben, ő, a haverja és én. A haverjával kimentek majd csak ő jött vissza, belépett, én felnéztem a könyvből amit olvastam és szóval azt mondta, hogy: "Csak mi ketten." Én erre nem szóltam semmit, aztán látta, hogy nem szólok és mondta, hogy hova ment a haverja, kicsit beszéltünk, aztán mikor elhallgatunk szinte rögtön bejött a haverja de biztos csak véletlen. Nem tudom mit gondoljak erről a srácról, olyan fura. Gondolom csak szívatott de olyan komolyan mondta, látszott rajta. Egy hónappal később megkérdeztem facebookon, hogy ez most mi volt, csak szívatott vagy miért csinálta, azt mondta, hogy azért mondta mert csak ketten voltak fiúk ott (de hát akkor a haverja ott se volt). Olyan fura ez a srác. Amikor volt ez a dolog felköszöntött mert előtte való nap névnapom volt, a haverjával néztek ki az ablakon és egyszer csak hátranézett és mondta, hogy: "Amúgy boldog névnapot XY (nevem)!" Szülinapomkor is felköszöntött, mondjuk akkor csak facebookon üzenetben de akkor nem is találkoztunk. Néztem az egyik haverja oldalát, kíváncsi voltam őt, hogy köszönti fel, a haverját az idővonalán köszöntötte. Lehet azóta áttért az üzenetben köszöntésre vagy nem tudom. Olyan izék voltak haverjával mert amikor volt ez a dolog akkor kérdezte a tanár (ő csak később jött és a többiek is szóval egy darabig 3-an voltunk), hogy: "Mi szél hozott ide?" (ez a valami már 3. hónapja volt de amúgy 1 hónapban csak 1x van) és erre elkezdtek a fiúk köhögni meg nevetni, jó a többiek nyilván nem értették, hogy miért de én értettem, mondtam a tanárnak, hogy amiatt jöttem mert ide járnak az osztálytársaim (mondjuk akkor nem jöttek :/) meg szeretem azt a dolgot. Kérdeztem a fiú haverját facen, hogy szerinte kedvel-e a fiú, azt írta nem, kérdeztem, hogy: "Barátilag se?" mondta, hogy azt nem tudja. Most hétvégén amúgy hallottam, hogy beszélt rólam a fiú, azt hallottam, hogy: "Engem XY (nevem) is követ facebookon." Mondjuk ez nem mintha nagy szám lenne mert én szinte mindenkit követek mert be van állítva nekem az automatikus követés, csak néhány ember követését állítottam le, azokét akik túl sok dolgot posztoltak. Hétvégén kérte egy nő a fiút, hogy segítsen neki. Mondta a nő, hogy: " Gyere Sanyi, (nem ez a neve de most ez lesz) segíts nekem. Hagyd itt Katit (Kati=az én nevem megfelelője)! Mondta a fiú, hogy: "Milyen Katit? Melyik Katit?" aztán pár másodperc múlva mondta, hogy: "Ja ő Kati" (Volt egy másik csaj akit ugyanúgy hívtak mint engem és először nem jutott eszébe, hogy őt is így hívják, gondolom először rám gondolt) Amikor ez volt én nem voltam ott ahol ők voltak de közel voltam. Na mit gondoltok? Miért mondta, hogy csak mi ketten? Miféle szívatás ez? Miért jó ez neki? Bocsi, hogy hosszúra sikeredett és, hogy egy csomó felesleges dolog van benne (gondolom én) de ezt most muszáj volt kiadnom magamból. xD

2015. febr. 13. 16:26
 1/7 A kérdező kommentje:
*ketten voltunk
2015. febr. 13. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebbe nagyon szeretnél belelátni valamit, pedig semmi jelét nem látom, hogy viszonozva lennének az érzéseid.
2015. febr. 13. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaza van 2-esnek. Sajnálom, de semmi.
2015. febr. 13. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat en sem. Csak azt nem ertem miert kellett azt mondania. Az fura volt.
2015. febr. 13. 17:12
 5/7 anonim válasza:

Mert perpill ketten voltatok. Ez egy puszta mondat volt. Mondhatta volna azt is, hogy "Na ketten maradtunk"... Én is hallucináltam be dolgokat magamnak (lehet még időnként most is sikerül), de e mögött tényleg nincs semmi, sajnálom! Felejtsd el és keress mást ;)

25/L

2015. febr. 21. 15:59
 6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok... még annyi, hogy szerintem pusztán mondani akart valamit, hogy ne legyen annyira zavaró a csend.
2015. febr. 21. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, foleg az utolsonak! :) Erre nem is gondoltam, hogy azert mondta. Tul sokat belekepzeltem sajnos. :/ De olyan jo volt elkepzelni, hogy lehet, hogy en is bejovok neki de sajnos nem. :/ De most igy torekedni fogok, hogy jobban nezzek ki es ha mar meg leszek tokeletesen elegedve magammal akkor mosolyogni fogok magamban, hogy mit veszitett. :D :)
2015. febr. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!