Férfiak! Ti hogyan tolerálnátok, ha a barátnőtök soha nem hívna magához?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Nálunk soha nem járt egyik barátom sem. Mindig is rossz volt nálunk a légkör, manapság szinte már elviselhetetlen. Apám erőszakos, agresszív és primitív stílusát még a barátnőim sem nézték el, egy idő után ők sem jöttek. Ennek örültem, mert legalább nem feszengtem. A barátomat, ha volt soha nem hívtam hozzánk és őszintén elmondtam nekik, hogy miért. Többnyire megértették. A legutolsó kapcsolatom 5 évig tartott és a párom soha nem volt nálunk, egyszer sem. Az ő szülei viszont úgy kezeltek, mintha a lányuk lennék. Ennek a kapcsolatnak tavaly vége lett. Két hónapja alakulóban van valami egy sráccal, aki többször mondta, hogy hazahoz és mindig kitaláltam valamit. Nem szeretném, ha összefutna apámmal és szégyenbe kerülnék. Apám egy beteg ember, agresszív (volt már rendőrségi ügye), kezelhetetlen. Most biztosan azt fogjátok mondani, hogy költözzek el, de nincs hova, mert minimálbérből nem tudok. Ti férfiként hogyan látjátok, kellene egy zűrös hátterű csaj. Főleg, hogy már nem is vagyok tini? Bántó, lekezelő válaszok is lesznek gondolom szép számmal.2015. febr. 21. 19:13
1/9 Hanariko válasza:
Lány vagyok ugyan, de szerintem, ha már nagyon akarna menni hozzátok, Te meg nagyon nem akarod, és kérdezgeti, hogy miért, akkor Neki is mondd el őszintén. Úgyis az Ő reakciója számít, de biztosan meg fogja érteni.
2/9 anonim válasza:
Hát én megérteném a helyzeted és nem feszegetném akkor lennénk nálam vagy hozzám költöznél 26/F
3/9 A kérdező kommentje:
köszi
2015. febr. 21. 19:18
4/9 anonim válasza:
Mondd meg a faszinak az igazat, hogy nem jó a családi légkör. Nem a te hibád, ha minimális józan esze van, meg fogja érteni.
Nem kell a szüleidnél lennetek egy percig sem, legyetek a fiúnál együtt. Még mindig sokkal jobb így, mintha hazavinnéd, aztán valami konfliktus vagy balhé lenne.
5/9 anonim válasza:
Nem zavarna, nekem is van nagyon problémás rokonom. Szerintem mondd el őszintén a srácnak a helyzetet. Ha jó fej, megérti, ha meg nem jó fej, akkor úgyis felejtős...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2015. febr. 21. 19:23
7/9 anonim válasza:
Az én barátnőm is hasonló szituban van és oda se nagyon megyünk. Ez ilyen. Sajna vannak ilyenek, nem a te hibád.
8/9 anonim válasza:
azon kicsit nagyobbat néznék, hogy otthon él..
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a választ. A helyzetemet, anyagi körülményeimet leírtam, olvasd el.
2015. febr. 22. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!