Nektek van olyan igazi barátotok vagy barátnőtök?
Figyelt kérdés
Nincs sok barátom, de egyik se olyan igazi.. Nem tudok velük mindenről beszélni.. Pedig néha olyan jó lenne elmondani valakinek, hogy mi van velem..
Van párom, akit nagyon szeretek és vele is megbeszélem a dolgokat.. De az megint más..
2015. febr. 10. 11:20
1/13 anonim válasza:
nekem több ilyen is van szerencsére...
1 fiú 2 lány barát + van barátnőm...persze van ami csak rám és a barátnőmre tartozik, de van amiben szoktam tanácsot kérni a barátoktól...
2/13 anonim válasza:
nincs. mindent nem tudok, de lehet nem is akarok, elmondani senkinek
3/13 anonim válasza:
Nekem van három nagyon jó barátnőm, akik a legközelebb állnak hozzám, meg van egy "szexes" barátnőm, vagyis én így hívom, akivel nagyon jól és részletesen meg tudom beszélni a szexet, meg csomó tippet meg tanácsot tud adni, mert én még zöldfülű vagyok, ő meg már tapasztaltabb. És neki köszönhetően lett pasim is, mert ő rugdosott :)
4/13 A kérdező kommentje:
Jó neked kedves utolsó :) :D
2015. febr. 10. 11:33
5/13 anonim válasza:
Egy sincs már.Ha lenne is új ismeretség,nem tudnék annyira megbízni benne hogy mindent elmondjak.
6/13 anonim válasza:
Akadna csak általában nincs kedvem vele beszélgetni.
7/13 anonim válasza:
Amit meg akarok beszélni valakivel, azt meg tudom, de az is igaz, hogy mindent nem is akarok kibeszélni magamról.
8/13 A kérdező kommentje:
De én meg néha szeretném kibeszélni magamból, csak nincs kinek..
2015. febr. 10. 11:40
9/13 anonim válasza:
Lány vagyok, 2 fiú barátom van ilyen, csak sajna messze laknak, így neten tudunk beszélgetni. A lányokban nem bízom, sokszor estem már pofára a bizalmat illetően.
25N
10/13 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok és lányok terén már én is estem pofára, nagyokat..
2015. febr. 10. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!