Kitti.1995 kérdése:
Keresem a párom. Hátha itt megtalál az igazi?! Tovább lent.
Figyelt kérdés
Lehet hülyén és furcsán hangzik, de egy két éves kapcsolatom után már elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy társat szeretnék. Facebookon nem igen van olyan aki az esetem lenne.. Vagy még nem találtam meg ott :) ismerettségi köröm kizárva. Fogalmam sincs, honnan bukkanhatna fel az igazi..:)
Amit rolam tudni kell 18éves vagyok, leszbikus. Csak fius lányok érdekelnek, így sokkal nehezebb a dolgom. Ha esetleg megfogtam az erdeklodesed, irj uzenetet. :)
2015. jan. 25. 10:30
2/8 anonim válasza:
én egy lányos fiú vagyok, nincs esélyem? :D
3/8 anonim válasza:
Hat...biztos lesz valaki.. Engem is erdekelne a lanyok...de valamiert csak szexualisan..
L
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány:) pesti lányok érdekelnek és 20éves kor felett :)
2015. jan. 25. 10:59
5/8 anonim válasza:
az első arnold86?
te szerencsétlen úgy kerestem ki egy képet neten azt kaptad
jézusom de hülye vagy :D
6/8 anonim válasza:
Itt akadnak fiús lányok, nézz körül ;)
7/8 anonim válasza:
Oh, kár h csak fiús lányok érdekelnek):
8/8 anonim válasza:
Én fiúsabb lány vagyok, mondjuk 16 éves, de pesti :) ha gondolod írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!