Mit tegyek, ha nagyon rossz természetem van? L
Szép vagyok, különleges arccal, jó alakkal. Viszont a természetem egy rémálom. Exhibicionista vagyok, figyelemhajhász, hiú és beképzelt. Önös érdekből használok ki másokat, makacs vagyok, és csak a saját céljaim motiválnak.
Mennyire elítélendő ez?
Utolsó:
Van benne valami :D
Szerintem nem feltétlen elítélendő. Bár én is ilyesmi vagyok. Nekem a külsőm ugyan nem adoniszi(bár nem vagyok csúnya), viszont rengeteg eredményem van az élet különböző területein. Ezekkel hajlamos vagyok úgymond kérkedni, persze magamtól nem hozom fel, csak ha beleillik a témába, "megemlítem". Nagyon jól manipulálom az emberek nagy részét, őszintén tudok hazudni és emiatt ha valami kell, azt meg tudom szerezni. Megint más, hogy egyébként mindig segítek mindenkin, amiben csak tudok. Viszont nincs bennem empátia...
Ennek ellenére úgy gondolom, összességében mégsem vagyok olyan rossz ember, mert ahogy írtam, segítek ahol tudok, másokat nem károsítok meg a saját céljaim miatt. És ahogy tisztában vagyok az eredményeimmel(amiket szeretek emlegetni), ugyanúgy tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal is.
Na, ezt leírtam, nem tudom, mész-e valamire vele, de szerintem ez nem feltétlen elítélendő.
Nézzél szép természetfilmeket, pl. olyanokat, amikben két zsiráf így egymáshoz simul a nyakuknál. Esetleg amiben egy antilopbébi születik...
Jó, viccet félretéve.
Az utolsó előtti mondatban foglaltakkal van gond, de az első lépés a javulás felé, hogy beismered a hibáidat. Ezt már megtetted. Rendesen fogalmazol, szóval annyira buta sem lehetsz, úgyhogy biztos nem vagy annyira rémes.
Én nem ítéllek el, viszont ez nem jelent semmit, mert 3-4 mondat még nem egyenlő egy személyiséggel. Ez még megfoghatatlan.
Naná, mindenkinek nagyon tökéletes lennél...de többnyire csak szexre aztán a legtöbb embert ez kiborítaná ha nem változna és faképnél hagyna.
Ami érthető.
ÉS mindenhez hány éves vagy?
Én biztos nem foglalkoznék ilyen nővel/lánnyal. Jobban szeretem a befelé forduló embereket.
Egyébként neked egy bizonyos fokú antiszociális személyiségzavarod van. Ha nem tetszel így magadnak, fordulj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!