Mit tegyek, ha nagyon rossz természetem van? L
Figyelt kérdés
Szép vagyok, különleges arccal, jó alakkal. Viszont a természetem egy rémálom. Exhibicionista vagyok, figyelemhajhász, hiú és beképzelt. Önös érdekből használok ki másokat, makacs vagyok, és csak a saját céljaim motiválnak.
Mennyire elítélendő ez?
2015. febr. 21. 11:10
1/22 anonim válasza:
Ez csak az egyik oldal. Biztosan vannak jó tulajdonságaid is. Egyébként szerintem változó, hogy ki mennyire tudja tolerálni, a pasi személyiségétől függ.
2/22 anonim válasza:
Semmit ne csinálj.
Egy kicsit mindenki ilyen, nagyon kevés az aki nem a saját céljait helyezi előtérbe.
4/22 bandi6891 válasza:
nem baj,legalább jó dns-eket fogsz átadni az utódoknak,ha jót akarsz tenni akkor egy csodálatos természetű de ronda pasinak szülsz gyereket,ha minden igaz egész normális gyerekeitek lesznek.
5/22 anonim válasza:
Ez nagyon rossz természet? Pfft.
Közelében sincs A Rémálomnak.
6/22 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak férfi létemre nem szexelünk egy jót? Hátha meggyógyulnánk utána.
7/22 anonim válasza:
Mintha az én természetemről írtál volna :D
Nem baj ez ;)
8/22 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Van kedved beszélgetni?
24 F
9/22 anonim válasza:
Mintha csak a volt barátnőmet hallanám :DDDDD
10/22 anonim válasza:
Ezt a kerdest is azert irtad ki, mert figyelemhajhasz vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!