Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy viszonyuljak hozzá? Lent...

Hogy viszonyuljak hozzá? Lent a részketek.

Figyelt kérdés

Hellomindenkiii

A lényeg annyi hogy van egy csaj 24éves ismerkedek vele. Eddig semmi baj nincs, bár sokat dolgozik ezért nem olyan sokat beszélünk napi 3-4óra. De viszont van egy 1,5éves kisfia. Kell nekem a lány, és tudom hogy a gyerek is kell akkor. Hogy viszonyuljak a gyerekhez? Pótapuka szerepet nem akarok betölteni. Valaki valami tapasztalat?

Én 22F

2015. febr. 18. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
A gyerek fontosabb lesz számára mint te, ha nem akarsz pót apuka lenni akkor nem lesz a tiéd a lányka.
2015. febr. 18. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem úgy állsz hozzá, hogy szereted a gyerekeket, csak kötelező jelleggel el kellene viselned más kölykét, akkor szerintem ne erőltesd ezt.
2015. febr. 18. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg még barátság extrákkal lehet belőle. Első voltam.
2015. febr. 18. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem kötelező jelleggel akarom elviselni a gyereket.. Egyszerűen nem volt dolgom még gyerekes anyával ezért kérek tanácsot
2015. febr. 18. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:

1,5 éves gyerek könnyen kötődik

legyél vele olyan eleinte, mint egy szimpla ismerős gyerekével.

aztán beszéld meg a lánnyal, hogy pótapuka nem lennél, de természetesen ott vagy, és beszéljétek meg, mennyit engedhetsz meg magadnak a gyerekkel szemben.

persze, ha tartod a bizonyos távolságot, akkor a gyerek előtt nem szeretgetjük anyukát, mert nem érti majd...

2015. febr. 18. 22:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. febr. 18. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:

normális nő nem is fogja elvárni, hogy pót apuka legyél, nyugi.

Először ismerkedjetek meg a lánnyal. Ha ez megvan, majd ő eldönti találkozhatsz-e a gyerekével. De addig még hónapok telnek el.

2015. febr. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!