Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy viszonyuljak egy ilyen...

Hogy viszonyuljak egy ilyen sráchoz? 15/L

Figyelt kérdés
Egy kocka csoportban ugye sok a srác, és az egyikőjük bejelölt. Visszajelöltem, mert ugye helyes, meg mert kocka. Pár nap múlva facen megbökött, mivel unatkoztam, visszaböktem. Rögtön visszabökött, én is. Ez így ment egy darabig,mikor poénból írtam, hogy ez háború? Utána rendszeresen beszélgettünk, és megtudtam hogy 20 éves, de normális. Nemrég a barátnőjével szakítottak, sokat beszélgettünk, és elkezdett ugye poénkodni h neki mennyire hiányzik a szex, mióta bnőjével lefeküdt. Ugye jól bánok a szavakkal, kosarakat dobáltam. Mondta h nagyon szeretne talizni velem, én is vele, meg ilyenek. Elkezdte egyszer leírni mit csinálna velem. Maga az ötlet tetszett, nem mondom hogy nem lennék benne, nagyon vonz a srác, nem csak mert helyes, hanem okos is. De mindig ilyeneket ír,megsiránkozik h kicsi vagyok. Mit akarhat igazából? Mert amikor próbáltam felvidítani(rossz kedve volt) és annyit írtam neki h gondoljon rám, akkor kiröhögött. Persze nagyon szarul esett. De mit kezdjek vele? Valami ötlet, hogy hogyan tudnám a tudtára adni h simán neki adnám a szüzességem anélkül, hogy kiröhögne? Szomszéd megyében lakik. És azért tiszteli a nőket, de folyton a volt kapcsolatairól beszél...
2014. júl. 1. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól van, szép meg okos meg tiszteli a nőket... de akkoris széjjel akar kefélni. :D Én a helyedben kertelés nélkül nekiszegezném a kérdést és azon lennék, hogy megizzasszam.
2014. júl. 1. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
csak kanos
2014. júl. 1. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
1.Nem tette túl magát a szakításon.2Te lennél vagy,vagy neki a hogymondjam,az akivel próbál felejteni meg akinek siránkozik.
2014. júl. 1. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és még lemaradt,szexet akar.
2014. júl. 1. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem ebből nagyon nem úgy tűnik, hogy téged is nőként tisztel. Nem kéne rá pazarolnod a szüzességedet, nem úgy tűnik, mint aki értékelni tudná. Szerintem szórakozik veled, lehet bizonyításból a NEMRÉGI szakítása miatt, vagy ki tudja. Szerintem nem kéne adnod a lovat alá.
2014. júl. 1. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Hehhh... azt mondja ha én kérném, akkor is kétszer is meggondolná...
2014. júl. 2. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
évek óta nem léptem be ebbe a fiókba, viszont ha valaki még idetéved ehhez a kérdéshez, lehet jól jön neki, hogy mi lett azóta ezzel az ismerőssel:D rendszeresen beszélünk, nagyon jó barátom maradt, szóval néha megéri az ilyen gyökerekkel beszélni :D ő az egyik ember a kevésből, akire bármikor számíthatok, mégha ritkán is találkozunk. Közös nyaralást is tervezgetünk már, és imádom a kis kócos hülye fejét:) Szóval ne kosarazzatok rögtön mindenkit ki, lehet értékes ember:)
2018. júl. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!