Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy viszonyuljak egy ilyen...

Hogy viszonyuljak egy ilyen helyzethez?

Figyelt kérdés
Megismertem melohelyen egy srácot, ha tudtunk váltani egy-két szót akkor rendszerint inkább ő kezdeményezte a beszélgetést, nagyon kedves, figyelmes etc. Ma elkérte a számomat is amit meg is adtam neki, elmondta hogy szimpatikus vagyok neki szeretne jobban megismerni.. elmehetnénk valahova meginni valamit+beszélgetni, vagy moziba. Viszont én ezek után rákerestem a neten, hosszas kutakodás után rá is találtam a profiljára és már egy 3,5 éves kapcsolatban van... kicsit lesokkoltam. Az érzések részemről is kölcsönösek, szívesen megismerném. A lánynál a közös képük a profil kép, nála egy darab közös kép sincs.. bár ennyiből hülyeség lenne megítélni kettejük kapcsolatát. Mi tévő legyek? Nem szeretnék közéjük állni sem, de lehet ennyi idő után már nem szerelmes a lányba és csak a megszokás tartja ott. Azért ez nem melohelyi téma, ha elfogadom a meghívását beszéljek neki erről? Rákérdezzek? Vagy egyáltalán ne fogadjam a meghívását, esetleg fogadjam el viszont ne szóljak semmit erről a témáról majd alakul ahogy alakul?
2013. nov. 23. 03:55
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem próbáld valahogy rávezetni a témára. Kivel élsz? Mikor volt utoljára barátnőd? stb. kérdésekkel
2013. nov. 23. 04:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Óó köszönöm az öteleteket. Sajnos már kimentem a gyakorlatból :D .. kicsivel több mint 2 éve nem volt senkim és nem is nagyon ismerkedtem vagy randiztam.
2013. nov. 23. 04:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de konkrétan rá is kérdezhetsz mi a neve facebookon, mintha még nem néztél volna utána:D
2013. nov. 23. 04:48
 4/7 anonim ***** válasza:

"esetleg fogadjam el viszont ne szóljak semmit erről a témáról majd alakul ahogy alakul?"

Neked valóban megfelel egy olyan kis gennygombóc, aki a többéves kapcsolata mellett a munkatársát dugja? És mindegy is, hogy te vagy most a munkatárs, mert ha esetleg pár dugás után kivágja miattad a nőjét (ami nem biztos) akkor te leszel a barátnője, akit majd ugyanígy fog megcsalni és kirúgni. Szóval belemennél abba, hogy együtt megalázzátok és becsapjátok a barátnőjét, mindezt csak azért, mert szimpatikusak vagytok egymásnak? Gerince egyikőtöknek sincs?

2013. nov. 23. 05:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ebben sajnos bármi lehet, az is, hogy csak egy félrekufircot akar, de az is, hogy már szétmenőben vannak, tehát nem te leszel a szakítás oka, csak még ugyebár nem kürtölték tele a netet.

Én először csak rákérdeznék, hogy mit tervez. Ha kávézóba ülne be veled, elmennétek moziba, tehát nyilvánosan vállalná, hogy randi közben összefutnátok ismerőssel, akkor az rendben van, de ha sumákol, hogy ne ide, ne oda menjetek, akkor már gyanús. Vagy tényleg kérdezz rá egyenesen, hogy kivel él, van-e barátnője.

2013. nov. 23. 06:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Amig nem ismersz ne feltételezz olyat rólam, hogy csak kufirc. Ha nagyon akarnék csak kufircolni akkor már biztos csak kufircoltam volna. Ha meg tényleg az sülne ki a dologból hogy ezt akarja elküldeném, mert én nem csak kufircra keresek párt. Sosem voltak egyéjszakás, alkalmi kapcsolataim nem is lesznek, mert nem ilyenekre vágyok. Ha meg az életem során nem találok olyat, akinek nem csak kufirc kell akkor meg ez van .. így patkolok el.
2013. nov. 23. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
A megbeszéltek szerint holnap találkozunk, akkor majd szépen rátérek erre a témára is. Kiváncsi vagyok mit reagál rá, mi lesz a válasza.
2013. nov. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!