Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyzet? Hogyan viszonyuljak hozzá? Szerintetek randinak szánta?
21 éves lány vagyok, és megismerkedtem egy lagziban egy 35 éves sráccal. Nem tudtuk, hogy hány éves a másik. Sokat szemeztünk, aztán beszélgettünk kettesben (a holdfényes ég alatt :D), majd megcsókolt. Többször is. Bókolgatott, de zavaromban nem tudtam megköszönni, se semmi. Amikor mennem kellett haza, elkérte a telefonszámomat, és megcsörgetett. Puszival köszöntünk el (nem tudom már, hogy azért, mert többen voltak még ott, vagy azért, mert láthattak mások is). Amikor hazaértem, írtam neki egy sms-t, hogy sikeresen hazaértem. Válaszolt, majd én is neki, s a következő sms-t már akkor olvastam, amikor felébredtem. Válaszoltam rá, majd egyből hívott. Felvettem, 1 órát beszélgettünk, bókolgatott de ugyanaz volt a helyzet mint személyesen is: zavarban voltam; de összességében jól elbeszélgettünk. Elmondta, hogy örül, hogy megismert (ezt sms-ben is megtette), és bármi örömöm, bánatom van, szívesen meghallgat; és hogy szeretne jobban is megismerni.
Pár sms-t váltottunk, amolyan érdeklődő "mizu veled" sms-ek voltak, illetve egy köszöntő sms-t is kaptam tőle névnapomra. Szept. végén-októberben csak sms-ek voltak, amiket javarészt én kezdeményeztem, de mindig nagyon kedvesen, aranyosan válaszolt.
November elején ő írt egy sms-t, válaszoltam rá, majd felhívott, de nem tudtam felvenni. Pár nappal később visszahívtam, 1,5 órát beszélgettünk. Kevésbé éreztem, hogy bókol, vagy flörtölni próbálna, bár 1-1 "kicsúszó" magasra pattanó labdát lecsapott, aminek számomra többlet tartalma is volt, de azt mondta, hogy majd elmondja máskor, mert hosszú lenne ebben a telefonbeszélgetésben, szóval egy következőben, vagy majd személyesen. A végén mondta, hogy ha van kedvem, találkozhatnánk valamikor egy üdítő, vagy egy süti keretein belül. Belementem, a jövő hétvégére megbeszéltünk egy talit, amiben úgy egyeztünk meg, hogy még fixáljuk az időpontot, mert messze van és nem tudja még, hogy mi hogyan lesz.
A korkülönbség nem lepte meg, tudta hogy jóval fiatalabb vagyok tőle, sejtette már akkor is, amikor megcsókolt.
Mit gondoltok erről az egész szituációról? A kapcsolatunkról?
Szerintetek erre a találkára baráti találkozóként, vagy randiként gondoljak?
Köszi előre is a válaszokat!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!