Csak az számít kapcsolatnak, ha volt szex?
Figyelt kérdés
Ha két tini évekig együtt jár, de nem fekszenek le, ez kapcsolat, vagy nem kapcsolat?2015. febr. 18. 13:06
2/10 anonim válasza:
A kérdésre kérdéssel válaszolok:
Csak az számít szexnek ha volt behatolás?
3/10 anonim válasza:
Nagyon sok féle kapcsolat van, pölö internet kapcsolat.
4/10 anonim válasza:
Kapcsolat, miért ne lenne az?!
5/10 anonim válasza:
Hát, ha mindketten tinik akkor nem kell szex hozzá. De mondjuk szerintem 16-17 éves kor felett az tekinthető már "kiteljesült kapcsolatnak" amibe már megtörtént a szex is :)
de ez csak az én véleményem
6/10 anonim válasza:
Pont hogy nem attól lesz kapcsolat.
7/10 Linó03 válasza:
Nekem van tapasztalatom, ami határozottan nemleges választ ad a kérdésre.
8/10 anonim válasza:
ha már smaciztatok onnantól kapcsolat
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem, ha testiséget nézzük, csók és kézfogás már simán kapcsolat. Tehát valahogy azért legyen kifejezve, hogy nem csak barátok. Illetve a csak behatolás=szex kérdéssel teljesen egyetértek, több év alatt gondolom csak volt kézzel, szájjal izgatás..
10/10 anonim válasza:
Komolyan? Miért vagyok lepontozva? Szerintem ez egy frappáns válasz volt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!