Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejönnétek egy ilyen sráccal? Ideális kapcsolatnak tűnik? Esetleg mi kéne még?

Figyelt kérdés

17 éves Budapesten él. Vékony testalkatu 182 cm magas. Nagyon szeretne egy barátnőt. nem azért h legyen kit megb**ni hanem h legyen kivel aludni (remélem értitek a különbséget)

Szeret a barátaival lenni motorozni extrém sportokat.

Emellett szeret lelkizni ha kell akármilyen nyálas filmet megnéz (akár örömmel is) és tényleg bármit megtenne a nőért! A tenyerén hordozná, lesné minden apró kívánságát, gyakran lenne ágybareggeli, de a reggeli hancúrról se feledkezünk meg... a titkokat SOHA nem adná ki. Az esetleges erotikus képeket nem mutatná meg senkinek, még a legjobb barátjának sem! Minden hétvégén valami nagyon jó program vagy meglepetés, stb...

egyetlen elfeledett névnap szülinap évforduló nem lenne.

Soha nem hazudna semmit. Tiszta romantika lenne minden de ha kell akkor csak a lazaság. lehet valamit kihagytam róla de nagyjából így képzeli el. Védene mint egy jó testvér, de akár szidna is mint egy szülő. ha baj van rá lehet számítani és nincs legyőzhetetlen akadály

Szóval lányok akinek ez megtetszett és tudna hozzászólni akkor kélek vegyük fel a kapcsolatot küldjetek üzit és találkozzunk!

2013. ápr. 20. 17:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem találok rendes lányt magamnak hátha itt a gyakorin össze hoz a sors :D
2013. ápr. 20. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Orbán Viktor meghal hirtelen és felkerült a menyországba, de mivel nem számítottak az érkezésére ezért Szent péter ött tördeli a kezét, hogy mi legyen, mert nincs szabad hely. Végül azt mondja Viktornak:

"Mi lenne ha megnéznéd a menyországot és a poklot is, és amelyik jobban tetszik oda mennél?

Viktor örül ennek a figyelmességnek és ha már itt van betekintett a menyországba. A következö látvány tárult a szeme elé:

Puha párnákon, és napozoágyakon pihengettek az emberek, olvasgattak, koktéloztak és halk zene szólt a háttérben.

Tetszett nagyon tetszett Viktornak ez de lement a pokolba is körülnézni, ahol a következö kép fogadta:

Hatalmas buli ezerrel bömbötl a zene szexis lányok egy szál falatnyi tangában táncoltak a pasikkal és ezerrel ment az alkoholizálás és a tömeges orgia is fáradhatatlanul.

Viszzament a menyországba kérdezi tőle Péter:

"na sikerült választani?"

"Igen sikerült... jo hely ez a menyország, de a pokol sokkal jobbnak tünik... én arra szavaznék."

"Ámen" modnta Péter és visszaküldte a pokolba Viktort. Ahogy rázárodik a kapu körülnéz és ezt látja:

Az emberek csont és bőr, mindegyik, rongyokban csusznak a mocsokban éhezés, nyomorgás sötét minden. Megriad és felszol Szent Péternek:

"De Péter... te engem átvertél. Én nem ezt láttam az elöbb.

Mire Szent Péter:

"Óhó... Az volt a kampány... most jönnek a reformok"

2013. ápr. 20. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak az írásodat elemeztem ha nem gond... :) Remélem érted az összefüggést. :)
2013. ápr. 20. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Szép kortesszöveg.

Még ezen kívül némi egyediség kéne.

2013. ápr. 20. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

"Az esetleges erotikus képeket nem mutatná meg senkinek, még a legjobb barátjának sem!"

MEGHALTAM :'D

2013. ápr. 20. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét a lány megtalálásához... ;)

Szerintem egy kicsit álomvilágban élsz

2013. ápr. 20. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát hallod... csak az a probléma, hogy én kb 300km-re lakom tőled :D

De ha tényleg ilyen tulajdonságokkal rendelkezel, akkor asszem nem jelenthet gondot a csajozás ;)

2013. ápr. 20. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira nyálas volt... Már két perce pillangókat hányok... :S
2013. ápr. 24. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!