Miért baj, ha sokat beszélek magamról? Hát én nem nézek ki jól, ugyhogy másképpen kell megtetszenem a lányoknak. (? )
Sajnos nagyon sokat kell magamról beszélni, hogy hátha mondok vmi olyat, amitöl majd megtetszem a lánynak...mivel hogy nem vagyok joképü...pedig tök jó lenne, hogy már eleve teljes lenne a vonzalom a lány részéről, PUSZTÁN a külsőm miatt!
De igy sajnos darálnom kell, hogy én milyen vagoyk. És persze ennek meg az az eredménye, hogy a csaj rögtön hüppög, hogy én csak magamról beszélek és ezért nem kellek neki. Persze a jóképü srác még igy is kellene neki...
Itt már egy kisebb vita kerekedett,de válaszolok.
Engem nem zavarna ,ha sokat beszélsz magadról,ha engem attól még ugyanúgy meghallgatsz és érdeklődsz rólam.
Viszont mivel te "vézna" vagy én meg ha dagadt nem is,de teltebb vagyok,így mondhatnál nekem bármit sajnos.
Nekem sincs sok elvárásom, de ne én kapjam fel a srácot az ölembe.
Szóval nálam a normál testalkattól indul a "válogatás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!