Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj, ha sokat beszélek...

Miért baj, ha sokat beszélek magamról? Hát én nem nézek ki jól, ugyhogy másképpen kell megtetszenem a lányoknak. (? )

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon sokat kell magamról beszélni, hogy hátha mondok vmi olyat, amitöl majd megtetszem a lánynak...mivel hogy nem vagyok joképü...pedig tök jó lenne, hogy már eleve teljes lenne a vonzalom a lány részéről, PUSZTÁN a külsőm miatt!

De igy sajnos darálnom kell, hogy én milyen vagoyk. És persze ennek meg az az eredménye, hogy a csaj rögtön hüppög, hogy én csak magamról beszélek és ezért nem kellek neki. Persze a jóképü srác még igy is kellene neki...

2015. febr. 16. 21:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem folyamatos udvarlas volt, inkabb hülyites...parszor letiltottuk egymast meg ilyenek mentek...puncsolas nem az en vilagom...es a vegen a csaj meg beizgult a sok beadagolt szexualis dologtol es atjott elmondasa szerint csak baratilag itt aludni....nok
2015. febr. 16. 22:12
 22/30 A kérdező kommentje:
Hat igen, normalis szep embereknel az udvarlas ket het max es mar ossze is jon...nekem volt h egy randiert egy honapig kellett gurizni
2015. febr. 16. 22:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem valamit rosszul csinálsz. Még a legrondábbaknak is összejön egy csaj, ha tudják, hogy hogyan kell csajozni.
2015. febr. 16. 22:15
 24/30 A kérdező kommentje:
Nekem is összejönnek nok...mondjuk csak a gyerebbek, egy-ket havonta....evente alatalaban van egy turheto nom is
2015. febr. 16. 22:16
 25/30 anonim ***** válasza:

Itt már egy kisebb vita kerekedett,de válaszolok.

Engem nem zavarna ,ha sokat beszélsz magadról,ha engem attól még ugyanúgy meghallgatsz és érdeklődsz rólam.

Viszont mivel te "vézna" vagy én meg ha dagadt nem is,de teltebb vagyok,így mondhatnál nekem bármit sajnos.

Nekem sincs sok elvárásom, de ne én kapjam fel a srácot az ölembe.

Szóval nálam a normál testalkattól indul a "válogatás".

2015. febr. 16. 22:18
 26/30 A kérdező kommentje:
Atlagos alkatom van, de a nok szemében ez még boven a nem kivanatos kategoria...173/60 kilo nulla izommal
2015. febr. 16. 22:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát én magasabb és nehezebb is vagyo . Igaz, van rajtam izom ,mert kiskorom óta sportolok,de ennek ellenére van hasam.
2015. febr. 16. 22:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Ja,és ti is ilyenek vagytok,ha nem vagyok pálcika, nagy mellekkel,akkor már minden vagyok,csak csinos nem.
2015. febr. 16. 22:22
 29/30 A kérdező kommentje:
Hat voltam mar ilyen novel...aki magasabb is volt meg husosabb...mondjuk sajnos nem a sportos fajtabol :/
2015. febr. 16. 22:23
 30/30 anonim ***** válasza:
Miért nem kondizol?( A fejlődésbe ez is bele tartozik...)
2015. febr. 17. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!