Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibás vagyok? Mit tehetnék másképpen?
Nem vagy egyedül. Próbálj meg pozitívan állni mindenhez ( klisé , de hát igaz) és próbálj meg felmenni egy társkeresőre ahol kortársaiddal ismerkedhetsz. Ott nem csak párt tudsz szerezni magadnak, hanem barátnőket is. Depis meg inkább ne legyél, mert az csak lefog húzni és onnan már tényleg nem fogsz tudni kimászni.
Sok sikert!
Igen, eléggé hibás vagy...
Nem tűnt fel 7 év házasság során, milyen emberrel vagy együtt? Nem beszéltetek soha a gyerekvállaláshoz való hozzáállásotokról? Azért azt nem hiszem, hogy ne lett volna jel arra, hogy ez a férfi olyan ember, hogy ha nem tudsz szülni, azonnal elhagy... Normális esetben az ember olyasvalakivel köt házasságot, akivel támogatják egymást egy ilyen helyzetben, és annak ellenére, hogy esetleg nem lehet természetes úton gyermekük, találnak más módot (pl. örökbefogadás).
Tiborral miért voltál együtt, ha csak a pénzt sajtolta ki belőled? Komolyan, nem vetted észre, hogy kihasznál?
A munkahelyeden miért nem vagy boldog?
2-es válaszolónak:
Van igazság abban amit mondasz, mégis furcsa, hogy ilyen vadul rontottál a kérdezőnek. Szelídebb hangvételben is előadhattad volna.
22-24 éves lány (mert a 7 év akkor jön ki, ha 98-as az esküvő), pláne évtizedekkel ezelőtt, mert a mai fiatal nőknél sajnos megsűrűsödtek, megsűrűsödnek a problémák, nyilván nem is tételezte fel komolyan, ahogy mondják, álmában sem gondolta, hogy nem jön össze a baba. Első nagy, komoly szerelem/kapcsolat lehetett a leírtak alapján.
Ennél nagyobb tragédia talán nincs egy nő életében. Örülj neki, ha a Te családodban nincs ilyen.
Valahol megértem a férjet is, mert nem mindenki bírja elfogadni, hogy saját vérből nem lehet gyereke.
Megjegyzem, én nem vagyok érintett.
Amint írás közben látom, a hangvétel továbbra sem javul. Együttérzésből megbuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!