Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én vagyok a hibás? (Bővebben)
Egy joobarátommal összevesztünk... súlyosan...
Épp azon, hogy találkozót beszéltünk meg.. meg is történt... és hozta a barátnőjét.. mondta, hogy kb 2 hete vannak együtt... el is voltunk 2 3 órát... de ők folyton együtt voltak meg minden, mintha én oda nem is kellettem volna.
megkérdezte: olyan joo, hogy van valakim, te is majd találsz valakit, ne aggódj, mi a baj?
erre én: miért kéne örülnöm annak ,hogy ti itt együtt elvagytok, meg minden?
Én miért örüljek am mások boldogságának, ha ez nekem nincs meg (szerelem) ?
ÉS ezen összevesztünk, hogy őszerinte önző vagyok...
megmondtam, hogy nem vagyok az, csak...
én is szeretném már ezt átélni, amit te...
És ennyi... eljöttem...
A buszmegállóba utánam futott a barátnője.. és ő is azt mondta, hogy nagyon önző vagyok... És hogy szerinte ne mis lesz senkim, mert nem érdemlem meg..
most komolyan én tettem rosszat?
Nem. Te legalább őszinte vagy, kimondod amit érzel és nem jópofizol képmutatóan. Különben is felesleges valakit elhívni harmadik keréknek és elvárni, hogy körülugrálja a boldog párt és nyalja a seggüket.
Jelen esetben a barátod önző nem te.
Hát egy részt tényleg önző vagy mert nem örülsz nekik
másfelől részben neked is igazad van, mivel arra én is nagyon ki tudok akadni ha megbeszélek egy barátnőmmel találkozott és hozza a fiúját, mert akkor egyértelműen én leszek a fölös harmadik, a gyertyatartó stb. mikor én a barátnőmmel akarok időt tölteni és nem kolonc lenni, tehát én ilyenkor nem szoktam 2-3 órát ott tölteni, hanem már az elején közlöm hogy "ok, én most hazamegyek!"
1. - én most nem akarom szétválasztani őket, de annak miért örüljek, hogy együtt vannak? Köszi nem.
privátot küldtem (keress magadnak valakitre reagáltam)
Nem volt szép tőle hogy veled nem is foglalkoztak..akkor minek hívtak el magukkal?
Szerintem az ő hibája, és az ő boldogságuknak azért nem tudsz szerintem örülni mert téged kutyába se vesznek ha mind3-an ott vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!