Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj, ha sokat beszélek...

Miért baj, ha sokat beszélek magamról? Hát én nem nézek ki jól, ugyhogy másképpen kell megtetszenem a lányoknak. (? )

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon sokat kell magamról beszélni, hogy hátha mondok vmi olyat, amitöl majd megtetszem a lánynak...mivel hogy nem vagyok joképü...pedig tök jó lenne, hogy már eleve teljes lenne a vonzalom a lány részéről, PUSZTÁN a külsőm miatt!

De igy sajnos darálnom kell, hogy én milyen vagoyk. És persze ennek meg az az eredménye, hogy a csaj rögtön hüppög, hogy én csak magamról beszélek és ezért nem kellek neki. Persze a jóképü srác még igy is kellene neki...

2015. febr. 16. 21:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A fiúk nem azért kerülnek barátzónába, mert nem néznek ki jól, hanem mert a lány nem érzi a kémiát. Vagyis semmi vonzót (személyiség) nem talál benne, ami ahhoz kéne, hogy párkapcsolatba kezdjen vele.

Jóképű/helyes fickók is gyakran kerülnek barátzónába, sőt még lányok is. De ők nem panaszkodnak, hanem tovább keresgélnek.

2015. febr. 16. 21:41
 12/30 A kérdező kommentje:

jóképüek barátzónába? :D :D :D

ne probáljuk már bemagyarázni azt, hogy a jóképüeknek nem jobb.

2015. febr. 16. 21:42
 13/30 A kérdező kommentje:
kémia = külső
2015. febr. 16. 21:42
 14/30 anonim ***** válasza:

Talán több csajt kapnak meg a jóképűek, de attól még ők is bekerülnek a friendzone-ba.

Nekem is volt már olyan, hogy azt gondoltam egy srácról, hogy nem néz ki jól, aztán megismertem jobban és teljesen belezúgtam.

Vagyis kémia nem egyenlő külsővel.

2015. febr. 16. 21:46
 15/30 A kérdező kommentje:
még az a csávó is jobban nézett ki, mint én.
2015. febr. 16. 21:47
 16/30 anonim ***** válasza:

És ezt mégis honnan a francból tudod??

Egyszerűen megragadott a személyisége. Ebben egyáltalán nem játszott szerepet a külseje.

2015. febr. 16. 21:49
 17/30 A kérdező kommentje:

173-tól magasabb volt?

gondolom igen.

vézna volt, keskeny vállú?

gondolom nem.

Ezeket te alap dolgoknak veszed, de pedig nem azok.

2015. febr. 16. 21:55
 18/30 anonim ***** válasza:

Azt ne mondd, hogy szerinted nincsenek meg ugyanezek az elvárások a női nemmel szemben.

Manapság már nem is számítasz nőnek, ha nem vagy vékony, nem nagy a melled, nincs homokóra alakod, és ha nem bírod a bunkó pasikat.

Hidd el, nekünk se könnyű. A mai társadalom teljesen el van cseszve. Mindenki mindenkivel szemben olyan elvárásokat táplál, amiket ők maguk se teljesítenek.

Én legalább csak pont annyit várok el a sráctól, mint amennyit magamtól (törődjön magával, legyen igényes, ne legyen bunkó, stb.)

2015. febr. 16. 22:00
 19/30 A kérdező kommentje:

nekem csak annyi az igényem, hogy ne legyen dagi és ronda a csaj.

szal egy totál átlag, fiatal, vékony, ÁTLAGOSAN csinos lány.

De még ez is sok!

Mert bár nagyon sok ideig tartó kinkeserves udvarlással összejöhetne nekem ilyen csaj, de nekem meg nem veszi be a gyomrom az igazságtalanságot, hogy az ilyen lányok egy jóképünek született pasival meg 1-2 óra ismerettség után már dugnak :(

Mert tudom, hogy ez igy van!

Már volt olyan, hogy lánynak 9 honapig csaptam a szelet, mire alámfeküdt, persze azalatt két másik pasi is megdugta...és TÖK MEGLEPŐ MODON ÉS VÉLETLENÜL mindkét pasi magas volt és hozzám képest jóképübb sokkal!

MILYEN ÉRDEKES, mi?

Hogy ha nem vagy joképü akkor az egész életed ráfizetés?

2015. febr. 16. 22:03
 20/30 anonim ***** válasza:
Öcsém sajnállak,komolyan... 9 hónapig udvarolni?? Lol.
2015. febr. 16. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!