Vajon tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban. Tavaly nagyon sokszor láttam, hogy néz engem. Tanév végén bejelöltem facebookon, rám írt, egy picit beszélgettünk. Aztán később szinte mindig én írtam rá. Ő viszont a suliban jött oda mindig hozzám, vagyis hát akart, mert én nem nagyon tudok reagálni arra, hogy megyek a barátnőmmel a folyosón és ő meg egyszercsak megtorpan, mikor mellém ér. Múltkor ültem a barátnőmmel a suliban, ő pedig nem messze ült tőlünk, lefényképezett minket és elküldte nekem, mikor azt kérdeztem, hogy leselkedett e, azt írta, hogy "ha rólad van szó, egy fiú sem tudja megállni". Facebookon nagyon sokszor ír puszit küldő és kacsintós fejet. Szóval nem tudom, hogy mire véljem ezt a dolgot. A barátnőm szerint bejövök neki, de az elbizonytalanít, hogy sosem ír rám hétvégén. Fontos, hogy mindaketten koleszosok vagyunk, szóval ezért is lenne jó hétvégén beszélni, viszont nem tudom, hogy örül e ha írok, vagy direkt azért nem ír, mert nem akar velem beszélni.2015. febr. 14. 19:23
2/7 anonim válasza:
Csak fel akar húzni téged a farkára
4/7 anonim válasza:
Félős típus szerintem, ezt minden lány jegyezze meg ha a fiú-pasi félősebb típus nyugodtan menjetek oda hozzá segítsetek rajta :) higgyétek el pozitív lesz a fejlemény :) sok sikert.
5/7 A kérdező kommentje:
De hogy menjek oda hozzá vagy mit mondjak neki, tartok tőle, hogy mivel alapból is félénk, ezzel csak még jobban elijeszteném
2015. febr. 14. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!