Vajon tetszem neki?
Én 13 éves lány vagyok,és van egy 8.-os fiú aki eléggé szimpatikus. Ritkán beszélgetünk.
Viszont most volt egy előadás amire ő is jött. Kicsit késet a barátjával így már csak mögöttem volt hely. Leült mögém,ő és a haverja. A lábamat a szék alá tettem. Ő kinyújtotta a lábát ami hozzáért a lábamhoz. Kicsit lökdöste majd megkérdezte hogy az én lábam-e? Mondtam neki hogy igen,mire visszahúzta. Azt hittem itt vége is,de utána újra kinyújtotta és végig ott volt,közben piszkálta a lábam. Majd,a barátjával beszéltek valamiről,és megütötték egymást. Majd az én vállamhoz is hozzá ért. Hátra néztem mire a barátja rámutatott. Ezt megcsinálta mégegyszer. Majd hátul a ruhám elkezdte húzni. Majd a barátja odahajolt hozzám hogy a barátja szeret flörtölni. Majd vége lett kimentünk a barátnőmmel elindultunk haza. Hazafele mögöttünk jöttek,és hallottam hogy rólam beszélnek. Kérdezte a haverja hogy ő mit csinált velem? Mire ő elmondta. A barátja erre mondott valamit,aztán ő hangosan azt mondta hogy "Ne mondd már,te meg most is a fenekét nézed."
A tanácsotokat kérném,hogy ezt most mire véljem?
Lehet akar valamit nem biztos, hogy járni csak jó piszkálódni, vagy lehet valakit féltékennyé akar tenni.
Amúgy neked bejön?
Igazatok lehet :/
És igen bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!