Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon tetszem neki?

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg a fiút. Keresi a társaságom, sokat beszélget velem, gyakran úgy látom, hogy figyel. És mikor egy másik fiút említettem neki, (akibe egy időben szerelmes voltam) furcsa lett. Velem kissé máshogy viselkedik, és egyszer, mikor a tanár megkérdezte, hogy bejövök - e neki, azt mondta, hogy igen - később, mikor hülyeséből megcsapkodtam kicsit, azt mondta, hogy nem ám.

Esetleg jelek, hogy miből tudjam, biztosra a dolgot?

2014. okt. 2. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
elég valószínű hogy tetszel neki
2014. okt. 2. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
VAlószínü
2014. okt. 2. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Oh...

És mikor valaki azt mondta, hogy házinyúlra nem lövünk, valaki a srácra mosolygott, olyan mindentudóan. De valami nagyon titkos mellettem lévő társalgásból azt is kihallottam, hogy nem akar komoly kapcsolatot.:o

2014. okt. 2. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:
DE! Máskor viszont mintha kerülne vagy nem is tudom, hogy viselkedik. Ezért vagyok ilyen bizonytalan. :/
2014. okt. 2. 21:54
 5/6 anonim válasza:

Nyukoty mek the buzsi,téked akar.D: <3

(Mielőtt valaki lepontozna:ismerem a kérdezőt.xD)

2014. okt. 2. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
The *************, takarodj, itt én romantikdepizek, veled a fészen van beszédem! D:
2014. okt. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!