Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, de megtudtam a...

Van egy lány, de megtudtam a származását és ezért nem jövök össze vele?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, és tökre bejövök neki, meg nekem is szimpatikus valamennyire.

Most tudtam meg hogy félig roma származású, és azóta már nem tudok rá úgy gondolni mint barátnőre.

Mondhatni mivel cigány nem akarok vele összejönni.

Iszonyúan szégyenlem maga, egy féregnek érzem magam most emiatt, de nem tudok valahogy mégsem ugyanúgy gondolni rá.

Mit gondoltok?

2015. febr. 13. 18:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
nincs veled semmi problema. ez termeszetes. talalsz majd valakit, aki illik hozzad.
2015. febr. 13. 18:36
 12/15 anonim válasza:
Figyelj, szerintem adj neki egy esélyt. Ha szimpatikusak voltatok egymásnak, ne hagyd annyiban. Én se jönnék össze valakivel a putriból, de ha normális körülmények között él, és nem viselkedik megbotránkoztatóan, akkor azért meg lehetne próbálni.
2015. febr. 13. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
én sem jönnék össze vele.
2015. febr. 13. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én anyámat meg folyton nácizták.Engem is piszkáltak,de nem különösen zavar.

De

Én sem jönnék össze sose egy cigánnyal.Vannak cigány barátaim..de nekem ez nem megy.

2015. febr. 14. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne is gyere vele össze. Mondjon rád mindenki amilyen rosszat csak akar. CIGÁNNYAL SOHA.

És most jöhetnek a rasszistázó kommentek.

2015. márc. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!