Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ezt a kepet elkuldom neki...

Ha ezt a kepet elkuldom neki kiabrandul? Nem szeretnek tavkapcsolatot.

Figyelt kérdés

[link]

Valoszinu igen mert direkt hulye fejet vagok..:'D kezdek valamit erezni en is iranta es kert kepet..ha ezt kuldom remelem kozli hogy fuj es nem hajt ram ugy..szeretnek baratot de..hat o messze van..a tavkapcsolatok meg sosem mukodnek..

2015. febr. 13. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Ha gondolod írj
2015. febr. 13. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
[link] ez a link jobb mert itt tiszta lesz (URL másolás semmi több). és szerintem tetszenél neki de ha megmondod neki hogy csak barátok akartok lenni akkor barátok lennétek.
2015. febr. 13. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez tök jó, aranyos nagyon. :D

21/F

4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a te logikád túlzottan bonyolult. Hány éves vagy, 13? :I
 5/9 anonim ***** válasza:
Hollaksz?:D
2015. febr. 13. 17:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Majdnem:D 14.eves vagyok es miert bonyolult?:o hulye kep akkor kiabrandul ami jo mert ha visszautasit jobban fogom magam erezni..ez a legyunk csak baratok szoveg..ezt nem akarom vele eljatszani mivel megsertenem...:/
2015. febr. 13. 17:24
 7/9 anonim válasza:
mond meg neki mivan, kit érdekel h megsérted? ha nem fogja fel.. inkább ilyen hülyeségeket csinálsz
2015. febr. 13. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki ez a kép. Bár én lány vagyok, de szerintem ettől nem ábrándulna ki a pasi.
2015. febr. 13. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok. Szerintem egyszerűen mond el neki, hogy nem szeretnél vele lenni és kész. Nem kell mindenféle idétlen körítés, meg időhúzás. Úgyis szomorú lesz, ha egyszer valami csoda folytán rájön, hogy nem akarsz vele lenni. Akkor inkább legyél fair és legyen tiszta, hogy nem akarsz járni vele.
2015. febr. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!