Kiábrándul belőlem azért egy fiú, mert nem birom a piát?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik, voltunk együtt bulizni, de én nem igazán tudok, és már kevés mennyiségtől is jó állapotban vagyok. Félek, emiatt kiábrándult belőlem. Mit csináljak? Mert amúgy már tök jó úton haladtam.2013. okt. 7. 18:52
1/10 anonim válasza:
sztem azért mer nem bírod a piát nem, de ki tudja mit csináltál a bulin
2/10 anonim válasza:
Én igen....A kásöbbiekben hogy innánk közösen a tablettás murcit?
3/10 anonim válasza:
Szar ember, ha emiatt csalódik benned.
4/10 anonim válasza:
Az kiábrándítóbb lenne, ha kétszer annyit tudna inni, mint én... :D Veled szerintem nincs semmi baj. :)
5/10 anonim válasza:
Én kocsmáros voltam sokáig, a pasik mindig csorgó nyállal nézték ahogy mérem a felest.
Én voltam nekik az Istennő.
Lehet hogy kiábrándul belőled.
6/10 anonim válasza:
tényleg nagyon nőies tulajdonság jól bepiálni, és aztán fetrengeni a földön a saját hányásodban... BIG LIKE!! a fiúnak, ha tényleg ezt nézi...
7/10 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem piáltam be, csak olyan alkalom volt, ahol inni kellett egyet, és én attól az egytől készen voltam.
2013. okt. 7. 18:58
8/10 Tarnolf válasza:
Ha nagyon kevéstől kiütöd magad, ne igyál, ennyi az egész. :) Egyébként meg lehet kiábrándító, nekem se tetszik, ha egy lány taccsra issza magát (legyen akármennyire kevés is a pia).
9/10 anonim válasza:
Ha dugni akar akkor józan állapotodban is rádmászik. Azért meg ne legyél részeg, mert ezt valaki szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!