Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindenki...

Miért van az, hogy mindenki kiábrándul belőlem?

Figyelt kérdés
Sok fiúnak tetszem, sokan akartak már velem összejönni, de egy idő után mindenki kiábrándul belőlem és nem értem, miért, nem tudom, mit csinálok rosszul. Úgy érzem, hogy soha senki nem fog szeretni.
2013. dec. 11. 20:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
18/L
2013. dec. 11. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez csak az én véleményem amit így ismeretlenül fogalmazok meg ezért hagyd figyelmen kívül nyugodtan ha szeretnéd. Gondolom külsőleg megfelelő vagy ezért azt mondom hogy valamilyen belső tulajdonságoddal lesz probléma.
2013. dec. 11. 20:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy belső tulajdonság, de nem tudom, mi lehet bennem ilyen kiábrándító. :(
2013. dec. 11. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk, így nem tudhatjuk. Ellenben ha "a külső megfog, a belső megtart..." bölcsességből indulunk ki, akkor lehet a személyiséged miat nem maradnak veled.
2013. dec. 11. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom az te is tudod, hogy ezt senki nem mondja meg neked. Ehhez ajánlom, hogy beszélgess vkivel őszintén vagy keress egy pszichológust.
2013. dec. 11. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Kiábrándulni akkor szoktak valakiből, ha valami elsőre idillinek és frissítőnek tűnik de amint jobban megismeri rájön, hogy nem mind arany ami fénylik.

Szóval valószínű jól nézel ki de a stílusod/gondolkodásmódod többnyire irritáló.

2013. dec. 11. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, talán nem virág illatú a lehelleted, esetleg idegesítő nyerítés a nevetésed, vagy nem rózsaszín dallamokat pukizol.
2013. dec. 11. 20:36
 8/11 Költőnő? ***** válasza:
ezt így látatlanban elég nehéz megítélni
2013. dec. 11. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
szia kata
2013. dec. 11. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl görcsös vagy, esetleg nem a megfelelő emberekkel ismerkedsz, vagy kiderül, hogy pl. nincsenek életcéljaid, vagy nem akarod első szóra odaadni magad mindenféle jöttmentnek stb.
2013. dec. 11. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!