Vannak olyanok akik akár távkapcsolatot is bevállalnának? Szerintetek működik?
Figyelt kérdés
17/L/L2013. júl. 11. 21:02
1/8 anonim válasza:
Hát tuti működik, mivel egy barátnőm már 2 éve együtt van a barátjával és 270 km-re laknak.
Privit NE írj, mert hetero vagyok, voltam és leszek.
2/8 anonim válasza:
működhet, de nehezebben mint ha közel laknátok
3/8 anonim válasza:
Szerintem emberfüggö. Én már akkor kész vagyok, h két napig nem látom a párom, nemhogy tovább...
4/8 anonim válasza:
több mint másfél évig éltem távkapcsolatban (16 voltam mikor összejöttünk) nem vállalnám többet
szerintem csak azért működött mert hatalmas első szerelem volt és többek közt szerintem a távolság is az oka volt annak, hogy tönkrement a kapcsolat
19/L
5/8 anonim válasza:
Ideiglenesen működött nálunk, fél évig külföldön volt a párom. Az tartott össze, hogy tudtuk, ideiglenes. Hosszú távon mindenképpen meg kell oldani, hogy összeköltözzetek. A korod alapján vsz még nincs ilyesmire lehetőségetek, de nem is kell rohannotok. Rizikós, de ha nagyon nagy az összhang, kibírhatjátok. Nem lesz könnyű.
6/8 anonim válasza:
én most is távkapcsban élek a barátnőmmel és nem tudunk hetente talizni. főleg suliidőbe nem. én jobban birom mint ő mert nekem már volt távkapcsom neki viszont még nem ezért neki nehezebb. szal ez szerintem is teljesen emberfüggő. 16/L
7/8 anonim válasza:
Szintén épp távkapcsolatban élek a barátnőmmel, néha vannak rossz pillanatok, de eddig mindig túljutottunk rajtuk. Segít a skype, chat hasonlók, ha tudtok jól kommunikálni akkor működhet a dolog.
8/8 anonim válasza:
Ha mindketten szeretitek egymast es kitartotok egymas mellett akkor igen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!