Van egy lány, de megtudtam a származását és ezért nem jövök össze vele?
Ismerkedek egy lánnyal, és tökre bejövök neki, meg nekem is szimpatikus valamennyire.
Most tudtam meg hogy félig roma származású, és azóta már nem tudok rá úgy gondolni mint barátnőre.
Mondhatni mivel cigány nem akarok vele összejönni.
Iszonyúan szégyenlem maga, egy féregnek érzem magam most emiatt, de nem tudok valahogy mégsem ugyanúgy gondolni rá.
Mit gondoltok?
Rasszista vagy. Ha a läny normális körülmények közt, normális életet él, akkor ez nem lehetne probléma.
De ha így érzed, hogy emiatt nem menne, akkor ne erőltesd, meg ne is hitegesd tovább
Én se jönnék össze soha cigánnyal, ez a legfontosabb aranyszabály ! Úgy meg tudod szívni hogy nem igaz, ha a rokonsága rád telepszik.
Így vagyok még az arabokkal is, lehet kiröhögtök de megállás nélkül attól reszketnék mikor robbantja fel magát mellettem :-(
Tudom hogy hülyeség emiatt nem szeretni valakit, de mégsem megy már.
Kurv..a tennék ellene de nem megy.
Mellesleg nem ilyen ellopja a nyakláncom, meg szegény akármi, amíg nem mondta szinte nem is gondoltam rá, csak egy picit sötétebb a bőre.
A probléma egyértelmű velem van, de nem vagyok képes változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!