Az tényleg igaz, hogy amíg nem tanulom meg lekezelni a lányokat, addig nem lesz csajom?
Ugye ismeri mindenki a jelenséget, a csajoknak a bunkók kellenek, a jófiúk meg senkinek. Közhely. Én világéletemben olyan voltam, hogy vonzott az alárendelős szerepjátékok gondolata, mindig is tetszett a "femme fatale", az erős nő gondolata. Talán ezért van, hogy régebben az volt az alapbeállításom, hogy bálványoztam a kiszemelt lányt.
Aztán jött az a fokozat, hogy láttam, hogy az összes ilyen csaj lesz*r, és ekkor rohadtul megsértődtem az életre és kollektíve elküldtem az összes csajt melegebb éghajlatokra. Ma már kicsit józanabbul szemlélem a dolgot, és mindenhonnan azt hallom, hogy a csajok arra gerjednek, ha lekezeljük őket.
Van itt olyan, aki ezt meg tudja cáfolni? Én ha kell, mostantól átállok ilyen üzemmódba, de ha nem muszáj, nincs kedvem hozzá.
A csajokat megkérem, hogy ne írjanak, mert nulla az önismeretük. A legnagyobb zsákutca, amibe egy férfi beleszaladhat, hogy bekajálja azt, amit a csajok mondanak arról, hogy állításuk szerint nekik mi kell... :D Nem tartom őket hazugnak, csak simán buták ilyen téren. Vagy túlságosan úgy érzik, ragaszkodniuk kell a klasszikus, konzervatív erkölcshöz és félnek kimondani, hogy mi kell nekik valójában. Nem sok olyan lánnyal találkoztam eddig, aki bevallotta volna, hogy a bunkókra izgul.
""De a tiszteletet ki is kell érdemelni, azért mert nőnek születtem, alanyi jogon jár?"
A feministák szerint igen."
Bírom, hogy a feminista mozgalom előtt az volt a nők baja, hogy nem tiszteltük őket alanyi jogon, ma meg az, hogy tiszteljük őket alanyi jogon. Szörnyű, hogy mik vannak. A legjobban azokat bírom, akik még azon is felháborodnak, ha egy férfi felajánlja, hogy cipekedik, vagy előreengedi az ajtóban. Bocsi, mi kérünk elnézést. Akkor vonuljatok be ti sorkatonának, menjetek ti harcolni Afganisztánba
""De a tiszteletet ki is kell érdemelni, azért mert nőnek születtem, alanyi jogon jár?"
A feministák szerint igen."
Bírom, hogy a feminista mozgalom előtt az volt a nők baja, hogy nem tiszteltük őket alanyi jogon, ma meg az, hogy tiszteljük őket alanyi jogon. Szörnyű, hogy mik vannak. A legjobban azokat bírom, akik még azon is felháborodnak, ha egy férfi felajánlja, hogy cipekedik, vagy előreengedi az ajtóban. Bocsi, mi kérünk elnézést. Akkor vonuljatok be ti sorkatonának, menjetek ti harcolni Afganisztánba, meg szereljétek meg ti az autót, ha elromlik. Vagy oda már nem terjed ki az öntudatosság?
Vannak remek katona nők és egy szereléshez is igen jól értő csajjal is találkoztam már :DDD
Aki szó nélkül meghengerfejezte a kocsiját a garázsban :DDDD
Szóval ilyen is van :D Persze közel se ma nagy átlag :D
A nőknek evolúciósan sokkal kisebb az állóképességük és teherbírásuk a férfiaknál, tehát katonának annyira nem válnának be - általánosságban. Igaz, vannak erre hivatott nők is, ahogy .Dowd mondotta. :D
Hidd el, sok nő aki egyedül él, megcsinálja az olyan férfias munkákat is, mint a villanyszerelés, csavarozás, lefolyó tisztitás, kisebb javítgatások. Én is gipszkartonoztam már, betont keverni is tudok, kutyának is én csavaroztam a házát és még mindig áll.
Sok egyedül élő férfi meg itt nyavalyog. Kérlek. :D
"Ez csodálatos, csak gratulálni tudok hozzá. Ám fel kell hívnom a figyelmedet, hogy a te kis világodon kívül létezik egy kevésbé barátságos, ahol nem mindenki vall ilyen liberális nézeteket. Amíg eljut a hozzád hasonló emberekhez egy ilyen embernek túl kell élnie többek között egy általános és egy középiskolát. Gondolom azt nem kell részleteznem, hogy milyen kegyetlen kis pszichopaták tudnak lenni a 11-15 évesek."
Nekem is odabahszták a táskámat az oviban a falhoz és sírva mentem haza mikor az összes tankönyvem elázott az üdítőmtől. Hívtak kövér gehcinek. Megvertek, kiröhögtek a wc-n mikor el kellett mennem szarni, rámnyitottak közben és csúfoltak. Mondam pár példát. Ilyenekre gondoltam mikor azt mondtam, h "kivételez velem a társadalom(?)".
"És ez nyilván amiatt van, mert a semmiért is elítélek embereket, nem pedig azért, mert felidegesítesz az irritálóan hazug dumáddal. "
A véleményem hogy lehet hazug? Én így gondolom, te másként.
"Nem RÁD nem tekintek hasonlóképpen, hanem a véleményedre. Veled semmi bajom. Te nekem teljesen közömbös vagy. Sőt, azt se tudom, ki vagy. Csak sorokat látok, leírva egy netes fórumon. Úgyhogy ezt kár felhasználnod a mártírkodásod érdekében.
Jajj, persze, nem amiatt küldtelek el a francba, hogy jöttél az irritáló véleményeddel, miszerint mind egyenlőnek születünk és pusztán szórakozásból magunknak csináljuk a traumákat, hanem a különös szexuális irányultságod miatt, amiről eddig nem is tudtam! Kezdem azt hinni, hogy te fel se fogod, hogy csúsztatsz. Bedobtál egy plusz kártyát, hogy mártírkodhass. "
Senki sem mártírkodik, nem keresek itt híveket, akik majd jól mögém állnak. Nincs szükségem megerősítésre sem. Csak indulatból beszélsz és így vetíted ki a fájdalmaidat. Azt pedig sosem írtam, hogy szórakozásból csinálja bárki is a problémáit. A problémákat minden ember egoja készíti, hogy megvédje a kellemetlentől és kizárja a világ azon részét amit nem képes elfogadni, hogy létezik.
"Kivételez? Mármeg pozitív diszkriminációról beszélünk? Ez nekem megint új. Eddig arról volt szó, hogy ami nem szokványos, azt ELÍTÉLI a társadalom. Vagy nálad ezt jelenti a "kivételez"?"
Feljebb megírtam, mire gondolok. Engem is bántottak kiskoromban és engem is hívtak betegnek bizonyos dolgok miatt.
"Amúgy az, hogy nem szorongsz miatta, az csak egy szerencsés körülmény. Jó neked. Mit mondjak erre? Van, aki érzelmileg kevésbé stabilnak születik, nem beszélnek vele annyit a szülei a szexualitásról gyerekkorában, nem tudja hovatenni az oviban meg kisiskolásként, hogy őt bizarr dolgok érdeklik és elkezdi szégyellni és bűntudatot érez. Aztán ez már egyenes út mindenféle lelki nyavalyához. Csak azért írom ezt le, mert szemlátomást fingod sincs arról, hogy ilyen is van. Képzeld, van, és az ilyen ember nem tehet róla, hogy szégyenérzetet érez."
Az, hogy nem szorongok rajta az a saját érdemem és nem szerencse. Volt, h én is szorongtam, dolgoztam rajta. Sosem beszéltem a szüleimmel a szexualitásról és 18 éves koromig nem is volt semmi olyan személy, akivel megvitathattam volna bármi gondomat is. Lényegében magam neveltem fel. És továbbra is állítom, hogy tehet róla mindenki. Ez nem ítélet vagy negítív kritika a részemről, pusztán így működik az emberi agy. Én is tehettem a saját szorongásomról, utána pedig magamnak kellett megoldanom, amit meg is tettem. Ezért tudok most úgy élni ahogy nekem jól esik.
ÉN EZT ÍRTAM:
Spanking lil girls nevű felhasználó válasza:
Mindenki egyformának születik. (ha nem valami testi fogyaték súlytja)
Ha gondjaid vannak arról csak magad tehetsz.
TE EZT ÍRTAD:
És erre hiába feleled azt cinikus közömbösséggel, hogy "mindenki egyenlőnek születik, és a saját hibája, ha gondjai vannak", mert k*rvára nem így van. És jobban tennéd, ha ezt a véleményed megtartanád magadnak, mert fogadok, hogy egy tolószékes, vagy egy béna vagy egy Down-kóros gyerek apja jól orrbavágna ezért. Kb. olyan ez a duma, mint fésűt adni a kopasznak.
Kérlek magadtól keresd meg miért nincs semmi logika abban, amit írtál.
"Az, hogy nem szorongok rajta az a saját érdemem és nem szerencse. Volt, h én is szorongtam, dolgoztam rajta. Sosem beszéltem a szüleimmel a szexualitásról és 18 éves koromig nem is volt semmi olyan személy, akivel megvitathattam volna bármi gondomat is. Lényegében magam neveltem fel."
Te miben találtad meg a megoldást? Hogy tetted túl magad rajta?
Egyébként fiú vagy, vagy lány?
Nos úgy hallom a soraidból, hogy lankadt az indulatod.:D
Fiú vagyok. Elkezdtem foglalkozni pszichológiával, megismerni különféle embereket, nézeteket gondolkodásmódokat. Élvezettel várom mindig azt a pillanatot mikor azt mondhatom, hogy valakinek a perspektívája nekem tetszik és megkeresem a módját, h beépíthessem a saját gondolkozásomba.
Konkrétumok nélkül nehéz nyilatkozni.
De pár alap dolog létezik. Szeretem a logikát.
Ha szexuális dolgokról beszélünk. -> Minden dolog normális, ami nem jár azzal, hogy valakit arra kényszeríts, amit ne akarna megtenni magától. (zsák a foltját...)
Ezzel az egy gondolattal, azonnal eltűntetheted az összes szorongásod. Persze könnyű lenne, ha csak így működne, mi? Magadban kell sokat elmélkedned és gondolkoznod ezen, míg végül ténylegesen magadévá tehetd ezt a mondatot. Beszélgethetsz hasonló gondolkozású emberekkel, akik segíthetnek ebben stb.
Sarkíttott példa: Pisiszex
Ha találsz rá partnert, és ő is szereti, akkor tök normális.
Ha valakit ebbe bele akarsz kényszeríteni, akkor beteges valaki vagy.
A társadalom és a tömegpszichózis persze azonnal a második kategóriába dob. De ha egyesével beszélsz az emberekkel meglepően toleránsak veled.
Élhetnék azzal a példával is mikor mindenki azt mondta egyénileg, hogy Jézus, de mikor tömegként kellett kiabálni akkor Barabást mondtak.
Példa eleve hibás szexuális perverzióra: Pedofília -> sajnos ez olyan perverzó, amire lehetetlen találni partnert, a fenti mondat alapján. De ha pedofil vagy, és nem bántasz senkit, attól még lehetsz "jó ember". Akárki is dönti el, mit jelent a "jó ember".
Kevésbé elméleti szinteken pedig, csak szociális voltam, leadtam pár kilót és nyitottan állok az emberekhez. Amin tudok változtatni azon változtatok, amin nem azt pedig elfogadom, sőt még önirónia céljára fel is használom. (mert én ilyen vicces gyerek vagyok vagy mi a fene:D) Megkerestem az elveket/értékeket amiket képviselek és büszkén viselem őket. Sőt, szívesen meghallgatom, ha valakinek más a véleménye az aktuális gondolataimról.
"Ha szexuális dolgokról beszélünk. -> Minden dolog normális, ami nem jár azzal, hogy valakit arra kényszeríts, amit ne akarna megtenni magától. (zsák a foltját...)
Ezzel az egy gondolattal, azonnal eltűntetheted az összes szorongásod."
Én is már kipróbáltam sok gondolatot, de a nemi vágyamat egyik se tünteti el, márpedig az a szorongásom forrása. Azt csak egy dolog tüntetné el, de azt nem kapom meg.
"Kevésbé elméleti szinteken pedig, csak szociális voltam, leadtam pár kilót és nyitottan állok az emberekhez. "
De hogy tudsz nyitottan állni hozzájuk, miután állandóan megaláztak? Hogy tudod nem gyűlölni őket? Én akkor sem vonzom a lányokat, amikor úgy érzem, tök jól érzem magam és kiegyensúlyozott vagyok és minden rendben. Gyűlölöm ezt. És félek, egy megkeseredett f*$z leszek, aki élete végéig csak átkozni fogja a nőket és szar élete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!