Az tényleg igaz, hogy amíg nem tanulom meg lekezelni a lányokat, addig nem lesz csajom?
Ugye ismeri mindenki a jelenséget, a csajoknak a bunkók kellenek, a jófiúk meg senkinek. Közhely. Én világéletemben olyan voltam, hogy vonzott az alárendelős szerepjátékok gondolata, mindig is tetszett a "femme fatale", az erős nő gondolata. Talán ezért van, hogy régebben az volt az alapbeállításom, hogy bálványoztam a kiszemelt lányt.
Aztán jött az a fokozat, hogy láttam, hogy az összes ilyen csaj lesz*r, és ekkor rohadtul megsértődtem az életre és kollektíve elküldtem az összes csajt melegebb éghajlatokra. Ma már kicsit józanabbul szemlélem a dolgot, és mindenhonnan azt hallom, hogy a csajok arra gerjednek, ha lekezeljük őket.
Van itt olyan, aki ezt meg tudja cáfolni? Én ha kell, mostantól átállok ilyen üzemmódba, de ha nem muszáj, nincs kedvem hozzá.
A csajokat megkérem, hogy ne írjanak, mert nulla az önismeretük. A legnagyobb zsákutca, amibe egy férfi beleszaladhat, hogy bekajálja azt, amit a csajok mondanak arról, hogy állításuk szerint nekik mi kell... :D Nem tartom őket hazugnak, csak simán buták ilyen téren. Vagy túlságosan úgy érzik, ragaszkodniuk kell a klasszikus, konzervatív erkölcshöz és félnek kimondani, hogy mi kell nekik valójában. Nem sok olyan lánnyal találkoztam eddig, aki bevallotta volna, hogy a bunkókra izgul.
Üdv a klubban. Szóval te is rájöttél, hogy amit mondanak benyalni nem szabad.
A lányok szeretik a romantikát, érzékiséget, érzelmeket. Kapcsolatban!!!
Csak odáig el is kell jutni ugye. Aki az elején túl érzelmes az friendzone. Aki meg túl bunkó az sem nyerő hosszú távon.
Az egyensúlyt találd meg! az elején ne engedd túl bő lére az érzelmes oldaladat, az nyálas és -> friendzone. (bunkónak viszont sosem kell mi több nem szabad lenni)
Csak azt a mentális cukros szelét tartsd meg arra, amikor már szerelem van és jártok. akkor viszont engedd ki.
Nem szégyen a romantika. Én személy szerint kegyetlen romantikus és érzelmes vagyok. De ezt az oldalamat kevesen látták, nagyon kevesen. És a párom esetében nem is akarom titkolni. :) Szóval egyensúly :)
"A csajokat megkérem, hogy ne írjanak, mert nulla az önismeretük. A legnagyobb zsákutca, amibe egy férfi beleszaladhat, hogy bekajálja azt, amit a csajok mondanak arról, hogy állításuk szerint nekik mi kell... :D Nem tartom őket hazugnak, csak simán buták ilyen téren. Vagy túlságosan úgy érzik, ragaszkodniuk kell a klasszikus, konzervatív erkölcshöz és félnek kimondani, hogy mi kell nekik valójában. Nem sok olyan lánnyal találkoztam eddig, aki bevallotta volna, hogy a bunkókra izgul."
Máris lekezelően bánsz velünk (csak azért is írok, mert mondtad, hogy lányok ne), ilyen formában ez nem tetszik, viszont a határozott, domináns férfiakat szeretem, na nem azért mert szeretek alárendelve lenni akaratuknak, csupán a kihívás miatt, szeretek velük eljutni arra a pontra, amikor én IS irányíthatok és elfogadnak egyenrangú partnerükként. A papucsoknál és nyámnyiláknál nincs rosszabb, akiknek semmi tekintélyük.
Nem mondom hogy általánosságban, mert vannak nők, akik szeretik ha kinyalják a seggüket és lábaiknál csúsznak-másznak ezek a szolgalelkűek, de ebben számomra nincs élvezet. Mutasd meg nekik, ki az úr a háznál.
Dowd kolléga, kicsit korrigálnom kell önt:
"A lányok szeretik a romantikát, érzékiséget, érzelmeket. Kapcsolatban!!!"
NEM! A lányok szeretik a romantikát, érzékiséget, érzelmeket A BARÁTNŐKKEL! És egyébként kifelejtette az olasz/spanyol/görög szupermacsó-faktort, azaz hogy egy szupermacsó sokkal több szemétséget megtehet egy kapcsolatban, mint egy átlagférfi. Egy szupermacsónak több minden meg van bocsátva, egy szupermacsó ha félrekefél, akkor boldogtalan, nem elég jó hozzá a nő. Ellenben egy átlagsrác sokkal előbb kihúzza a gyufát, egy átlagsrác ha félrekefél, az a világ legszemetebb dolga. Fura ez a kettős mérce a nők részéről, nemde? De majd jönnek mindjárt a meg(nem)mondó nagyságos kisasszonyok köpködni a macsókat. Viszont a valóság ismét és ismét, folyton és folyton, mindig és mindig mást mutat.
Sajnos ez ki van sarkítva.
Mi kell a nőnek? Férfi...
Mi a férfi?
Tessék pár támpont:
- Különbözőség (ne állj be a sorba)
- Bátorság (nézz szembe a félelmeiddel)
- Vállad a szexualitásod
- Kíváncsiság
- Játékosság
- Következetesség
Legyen mindenről saját véleményed, és merj ellent mondani.
Nem tudok egyetérteni Kellerhür kolléga :)))))
mégpedig azért nem, mert ötvözném az ön előtt szóló hölgyet az enyémmel.
Mert én leírtam mit ne tegyen kérdező ő meg leírta mit tegyen :)
Az, hogy van egy férfias kiállása valakinek, fix véleménye, stílusa, kiforrott személyisége, és igen, férfiként tud dönteni, vitát elvágni fél mondattal, egyszóval határozott és férfias az nem jelent szupermacsóságot, és pláne nem jelent bunkózást!
DE
Visz virágot spontán is, nem csak valentin nap, észreveszi az új frizurát, észreveszi ha a párja szomorú és megvígasztalja, és elötte, de csakis elötte mer gyenge is lenni. Igen, az én párom is látott már sírni. Nem is olyan régen... Mert emberből vagyok én is.
Egyensúly.
A szupermacsóknak nem azért bocsájtják meg azt amit (bár értem mire gondolsz ez alatt) hanem mert az a karakter nem tűr el semmiféle korlátot, és az a Nő nem is tehet mást, mert ő olyan amilyen.
Sosem alkuszik és sosem hunyászkodik meg. De a macsónak azért van negatív felhangja mert az ilyen karakter önzőségből ilyen nem pedig férfi dominancia és erő okán. Ő ilyen karakter.
Ezért nem tudok egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!