Az tényleg igaz, hogy amíg nem tanulom meg lekezelni a lányokat, addig nem lesz csajom?
Ugye ismeri mindenki a jelenséget, a csajoknak a bunkók kellenek, a jófiúk meg senkinek. Közhely. Én világéletemben olyan voltam, hogy vonzott az alárendelős szerepjátékok gondolata, mindig is tetszett a "femme fatale", az erős nő gondolata. Talán ezért van, hogy régebben az volt az alapbeállításom, hogy bálványoztam a kiszemelt lányt.
Aztán jött az a fokozat, hogy láttam, hogy az összes ilyen csaj lesz*r, és ekkor rohadtul megsértődtem az életre és kollektíve elküldtem az összes csajt melegebb éghajlatokra. Ma már kicsit józanabbul szemlélem a dolgot, és mindenhonnan azt hallom, hogy a csajok arra gerjednek, ha lekezeljük őket.
Van itt olyan, aki ezt meg tudja cáfolni? Én ha kell, mostantól átállok ilyen üzemmódba, de ha nem muszáj, nincs kedvem hozzá.
A csajokat megkérem, hogy ne írjanak, mert nulla az önismeretük. A legnagyobb zsákutca, amibe egy férfi beleszaladhat, hogy bekajálja azt, amit a csajok mondanak arról, hogy állításuk szerint nekik mi kell... :D Nem tartom őket hazugnak, csak simán buták ilyen téren. Vagy túlságosan úgy érzik, ragaszkodniuk kell a klasszikus, konzervatív erkölcshöz és félnek kimondani, hogy mi kell nekik valójában. Nem sok olyan lánnyal találkoztam eddig, aki bevallotta volna, hogy a bunkókra izgul.
"hány éves vagy?"
22.
"
A lányok szeretik a romantikát, érzékiséget, érzelmeket. Kapcsolatban!!!
Csak odáig el is kell jutni ugye. Aki az elején túl érzelmes az friendzone. Aki meg túl bunkó az sem nyerő hosszú távon.
Az egyensúlyt találd meg! az elején ne engedd túl bő lére az érzelmes oldaladat, az nyálas és -> friendzone. (bunkónak viszont sosem kell mi több nem szabad lenni) "
Ha te mondod... De én meg inkább úgy látom, hogy igazából mindez fiatalkorban egyáltalán nem kell nekik. Inkább majd felnőttkorukban, amikor 30-on túl lesznek és benő a fejük lágya, és már apajelöltet keresnek.
"A papucsoknál és nyámnyiláknál nincs rosszabb, akiknek semmi tekintélyük. "
Úgy érted, azoknál, akik tisztelnek titeket és próbálnak a kedvetekben járni?
"És egyébként kifelejtette az olasz/spanyol/görög szupermacsó-faktort, azaz hogy egy szupermacsó sokkal több szemétséget megtehet egy kapcsolatban, mint egy átlagférfi. Egy szupermacsónak több minden meg van bocsátva, egy szupermacsó ha félrekefél, akkor boldogtalan, nem elég jó hozzá a nő. Ellenben egy átlagsrác sokkal előbb kihúzza a gyufát, egy átlagsrác ha félrekefél, az a világ legszemetebb dolga. Fura ez a kettős mérce a nők részéről, nemde? De majd jönnek mindjárt a meg(nem)mondó nagyságos kisasszonyok köpködni a macsókat. Viszont a valóság ismét és ismét, folyton és folyton, mindig és mindig mást mutat."
Tökéletesen igazad van. Kezdek rájönni amúgy, hogy az élet pár egyszerű, általános érvény szabály alapján működik. Az egyik ilyen szabály, amiről most itt is beszélünk: az erő számít. A világon valójában nem számítanak az "érdemek", a jócselekedetek, stb. Aki erős, az biztonságban van, bármit is csinál, aki gyenge, az sosincs biztonságban, bármennyire is betartja a szabályokat. Érvényes ez a közösségekre, az országokra, a diplomáciára, mindenre. A párkapcsolatokra is. Nem a rossz bűnhödik és a jó nyeri el a jutalmát. Csak az erő számít.
"Tessék pár támpont:
- Különbözőség (ne állj be a sorba)
- Bátorság (nézz szembe a félelmeiddel)
- Vállad a szexualitásod
- Kíváncsiság
- Játékosság
- Következetesség
Legyen mindenről saját véleményed, és merj ellent mondani.
"
Ezzel még egyet is értek. Csak vannak, akik olyan hajlamokkal, adottságokkal születnek, amikkel sokkal nehezebb szembenézni, és amiket sokkal nehezebb vállalni, mint egy átlagembernek. Egyébként ebből 1-2 kivételével mind illik rám. A probléma valószínűleg azzal az 1-2-vel van...
Mindenki egyformának születik. (ha nem valami testi fogyaték súlytja)
Ha gondjaid vannak arról csak magad tehetsz.
Micsoda bicskanyitogatóan cinikus duma. Mondd ezt egy melegnek, aki olyan szexuális irányultsággal születik, amit egész életében titkol, és tele lesz komplexusokkal, mire felnő.
Én heteró vagyok, de van egy ilyen "furcsaságom", ami jó sok szorongást és a szexualitásom milyenségének teljes eltitkolását okozta. De gondolom, te ilyet már elképzelni sem tudsz. Méghogy mindenki egyformának születik b*zdmeg. Na húzz el innen.
Nem titok.
Szombaton leszek 37. 12 éve élek párkapcsolatban idén májusban ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat.
Ez az igazság. Én egyenlőnek tekintem a meleg srácot és téged is magammal. De látom te nem igazán tekintesz hasonlóképpen rám. Nem jó dolog, ha az indulataid vezérelnek, még akár csak egy puszta fórumon sem.
nekem is van jó pár szexuális parafíliám amirúől meg te nem tudsz semmit, és mégsem szorongok miatta. Vajon velem kivételez a társadalom? Épp most küldtél el te is a francba...
"Úgy érted, azoknál, akik tisztelnek titeket és próbálnak a kedvetekben járni? "
Nem teljes egészében. De a tiszteletet ki is kell érdemelni, azért mert nőnek születtem, alanyi jogon jár? Akkor a férfiaknak miért nem jár? Nem szeretem azokat, akik az elején benyalnak tövig, és utána derül ki a valódi énjük. TEKINTÉLY. A kutyának sem tudsz parancsolni, ha kétszer megsimogatod a buksiját, ellenben ha erélyesen rá "morogsz" rögtön kiveheted a fél csirkét is a szájából. Mert elnyerted a tiszteletét, ha megsimogatod, lehet tetszik neki, de nem fog tisztelni. A simogatás akkor jöhet, ha megadta a tiszteletet, afféle jutalomként.
Konkrétan mire gondolsz, mivel kellene a kedvünkben járni?
Bókokkal (Szép a szemed, szép a neved, olyan gyönyörű a mosolyod - ezeket a közhelyeket felejtsd el, én látom a tükörben), ha már bókolni szeretnél, akkor ne a külsejét, hanem valamely valódi belső értékét dicsérd, amit komolyan is gondolsz.
Virág, csoki, egyéb ajándék, ékszerek - egyik sem alapvetően fontos és a legtöbb el sem várja. Majd ha mélyebb lesz a kapcsolat, akkor lehet bevetni ezeket, amikor már ismered annyira, hogy el tudd dönteni minek örülne és minek nem.
"Ez az igazság. Én egyenlőnek tekintem a meleg srácot és téged is magammal."
Ez csodálatos, csak gratulálni tudok hozzá. Ám fel kell hívnom a figyelmedet, hogy a te kis világodon kívül létezik egy kevésbé barátságos, ahol nem mindenki vall ilyen liberális nézeteket. Amíg eljut a hozzád hasonló emberekhez egy ilyen embernek túl kell élnie többek között egy általános és egy középiskolát. Gondolom azt nem kell részleteznem, hogy milyen kegyetlen kis pszichopaták tudnak lenni a 11-15 évesek.
"De látom te nem igazán tekintesz hasonlóképpen rám."
És ez nyilván amiatt van, mert a semmiért is elítélek embereket, nem pedig azért, mert felidegesítesz az irritálóan hazug dumáddal.
Nem RÁD nem tekintek hasonlóképpen, hanem a véleményedre. Veled semmi bajom. Te nekem teljesen közömbös vagy. Sőt, azt se tudom, ki vagy. Csak sorokat látok, leírva egy netes fórumon. Úgyhogy ezt kár felhasználnod a mártírkodásod érdekében.
"nekem is van jó pár szexuális parafíliám amirúől meg te nem tudsz semmit, és mégsem szorongok miatta. Vajon velem kivételez a társadalom? Épp most küldtél el te is a francba..."
Jajj, persze, nem amiatt küldtelek el a francba, hogy jöttél az irritáló véleményeddel, miszerint mind egyenlőnek születünk és pusztán szórakozásból magunknak csináljuk a traumákat, hanem a különös szexuális irányultságod miatt, amiről eddig nem is tudtam! Kezdem azt hinni, hogy te fel se fogod, hogy csúsztatsz. Bedobtál egy plusz kártyát, hogy mártírkodhass.
"Vajon velem kivételez a társadalom?"
Kivételez? Mármeg pozitív diszkriminációról beszélünk? Ez nekem megint új. Eddig arról volt szó, hogy ami nem szokványos, azt ELÍTÉLI a társadalom. Vagy nálad ezt jelenti a "kivételez"?
Amúgy az, hogy nem szorongsz miatta, az csak egy szerencsés körülmény. Jó neked. Mit mondjak erre? Van, aki érzelmileg kevésbé stabilnak születik, nem beszélnek vele annyit a szülei a szexualitásról gyerekkorában, nem tudja hovatenni az oviban meg kisiskolásként, hogy őt bizarr dolgok érdeklik és elkezdi szégyellni és bűntudatot érez. Aztán ez már egyenes út mindenféle lelki nyavalyához. Csak azért írom ezt le, mert szemlátomást fingod sincs arról, hogy ilyen is van. Képzeld, van, és az ilyen ember nem tehet róla, hogy szégyenérzetet érez.
"De a tiszteletet ki is kell érdemelni, azért mert nőnek születtem, alanyi jogon jár?"
A feministák szerint igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!