Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? {meleg kérdés} (többi lent)

Figyelt kérdés

Én 18f/m vagyok. Az osztályban mindenki (és egyébként az iskola nagyrésze is) tudja, hogy meleg vagyok.

Van egy osztálytársam aki ősz óta szinte folyamatosan fogdos. Először csak a combomat aztán már feljebb is. Én egyser már szóltam neki, hogy vagy mondja el, hogy érez-e irántam valamit vagy fejezze abba. Akkor egy pár hétre leállt. (Ez december elején volt.) Viszont miután vissza jöttünk a téli szünetről azóta újra kezdte. Most már nem csak fogdos hanem többször a lábát is átrakja az én lábamon. Már azóta is mondtam neki, hogy mondja meg nyugodtan ha máshogy nem négyszemközt, hogy érez-e valamit irántam vagy sem vagy fejezze abba ezt a dolgot. (Elmult 3,5 évben nem igen láttam lánnyal, de hogy őszinte legyek fiúval sem.)

Ezzel csak az a baj, hogy én szeretem Őt és attól tartok, hogy Ő csak szórakozni akar velem és ezért nem merem kimutatni az érzéseimet előtte.

Szerintetek mit tegyek? Lehet, hogy ő is meleg vagy biszex és erre most jött rá? Szerintetek mondjam meg neki nyiltan, hogy mit érzek iránta vagy sem? Lehetne egy ilyen kapcsolat hosszútávú?

RÓLAM TUDJA AZ OSZTÁLY (és az iskola diákjainak nagytöbbsége), hogy MELEG VAGYOK!

A válaszaitokat, tapasztalataitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm.

2015. febr. 12. 07:28
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Történt azóta valami?
2015. febr. 17. 11:35
 22/31 A kérdező kommentje:
Tegnap lényegében megtörtént az első viszontlépés. A viszont fogdosás és simogatás. Ma végre összejöttünk.
2015. febr. 17. 19:10
 23/31 anonim ***** válasza:
Mesélj bővebben! Hogy volt?
2015. febr. 18. 06:40
 24/31 A kérdező kommentje:

Egyszerűen összefogalható. Tegnap az utolsó órán amikor ismét közelhajolt hozzám megcsókoltam. Ő vissza csókolt. Ezt az osztály kisebb része meg is látta, de nagyon jól és visszafogottan reagáltak. Sőt óra végén bent maradtak és gratuláltak nekünk. Az óra után elmentünk egy helyre ahol négyszemközt megbeszéltünk mindent. Végülis kiderült, hogy egyáltalán nem szórakozni akart velem, hanem teljesen komolyak a szándékai.

(Egyébként ő bi)

Boldog vagyok, hogy minden szenvedésnek vége és végre összejöttünk, ráadásul az ő kérésére a kapcsolatunkat a teljes osztály előtt is felvállaltuk/felvállaljuk.

Nagyon BOLDOG vagyok!

2015. febr. 18. 12:23
 25/31 anonim ***** válasza:
Legyél/legyetek is boldogok! Jó ilyen szép történetet olvasni. Az én napomat is szebbé tettétek!
2015. febr. 18. 13:10
 26/31 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Köszi, hogy leírtad. Jó volt olvasni. :)

2015. febr. 18. 14:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Menjetek el valahova kettesben, de csak mint haverok. Aztán egy jól elkapott, nyugodt pillanatban kérdezz rá, és éreztesd vele, hogy benned megbízhat. Persze közben ne tudja meg, hogy mit érzel iránta, mert ha valóban csak szórakozásra kellesz neki, akkor simán el tudja játszani a hős szerelmest, aztán a móka után meg szépen lekoptat.

Ha valóban érez irántad valamit, akkor természetesen lehet hosszútávú. Ennek azonban ára van, mivel rólad szinte mindenki tudja, róla meg senki, ezért neked már elvárásod lehet az, hogy ne kelljen titkolni a kapcsolatotokat, míg az osztálytársadról - gondolom - senki nem tudja, így ő egy ideig még titokban tartaná, amíg elő nem bújik - ha előbújik.

2015. febr. 20. 22:46
 28/31 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy ilyen jól alakult! De könyörgöm, ez a publikus csók annyira megalázó :/
2015. febr. 20. 23:25
 29/31 A kérdező kommentje:

A gratulációt köszönöm!

A nyilvános csókban ő is benne volt. Mi ebben a megalázó?

Ajánlom figyelmedbe a #24 kérdezői kommentemet. Ebben leírtam, hogy ő is felakarta vállalni, de csak azután, hogy velem összejött és mivel erre sor került így az osztály előtti felvállalás egyértelmű volt számára is.

Boldog vagyok!

Jelenleg is itt van nálam!

2015. febr. 21. 13:10
 30/31 anonim válasza:
Először is... biszex fiú nincs, csak meleg aki nem meri bevallani. Szerintem ha ilyeneket csinál tuti meleg, viszont azt nem tudom hogy komolyak lehetnek e a szándékai. Szerintem hívd el valahova, és tisztázzátok a dolgokat.
2016. máj. 22. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!