Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? {meleg kérdés} (többi lent)

Figyelt kérdés

Én 18f/m vagyok. Az osztályban mindenki (és egyébként az iskola nagyrésze is) tudja, hogy meleg vagyok.

Van egy osztálytársam aki ősz óta szinte folyamatosan fogdos. Először csak a combomat aztán már feljebb is. Én egyser már szóltam neki, hogy vagy mondja el, hogy érez-e irántam valamit vagy fejezze abba. Akkor egy pár hétre leállt. (Ez december elején volt.) Viszont miután vissza jöttünk a téli szünetről azóta újra kezdte. Most már nem csak fogdos hanem többször a lábát is átrakja az én lábamon. Már azóta is mondtam neki, hogy mondja meg nyugodtan ha máshogy nem négyszemközt, hogy érez-e valamit irántam vagy sem vagy fejezze abba ezt a dolgot. (Elmult 3,5 évben nem igen láttam lánnyal, de hogy őszinte legyek fiúval sem.)

Ezzel csak az a baj, hogy én szeretem Őt és attól tartok, hogy Ő csak szórakozni akar velem és ezért nem merem kimutatni az érzéseimet előtte.

Szerintetek mit tegyek? Lehet, hogy ő is meleg vagy biszex és erre most jött rá? Szerintetek mondjam meg neki nyiltan, hogy mit érzek iránta vagy sem? Lehetne egy ilyen kapcsolat hosszútávú?

RÓLAM TUDJA AZ OSZTÁLY (és az iskola diákjainak nagytöbbsége), hogy MELEG VAGYOK!

A válaszaitokat, tapasztalataitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm.

2015. febr. 12. 07:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Te is fogdosd vissza, simogasd a combját, ha közel hajol csókold meg. Ha tudja az osztály, hogy meleg vagy, nem lehet gond. Legfeljebb neki, hogy meglátja az osztály. Azért arra vigyázz, hogy nehogy kapj egy jobbhorgot.
2015. febr. 12. 09:19
 2/31 anonim válasza:
Ha tudja, hogy meleg vagy és mégis ilyeneket csinál és még jelzed is neki, hogy mondja el, hogy érez-e valamit irántad vagy hadjon téged békén. Az is baj lehet, hogy Te titkolod az iránta érzett érzelmeidet. Vállald fel az érzelmeidet és rögtön kiderülhet, hogy az Ő szándékai komolyak vagy csak szórakozik. (Ez utóbbiba a leirtak alapján kételkedek!)
2015. febr. 12. 13:21
 3/31 anonim válasza:

Szerintem mindenképpen próbáld meg vele a szituációt tisztázni, mert ha sokáig húzod akkor csak magadnak okozol nagyobb szenvedést.

Részigazság van abban amit az #1 ír, egy esetleges olyan szituáció alakulna ki köztetek {pl. csók} az csak neki lenne kényelmetlen, amennyiben Rólad az osztály <így ő is> tudja, hogy meleg vagy. Szerintem azután biztos, hogy Neki kellene magyarázkodnia és nem Neked!

2015. febr. 12. 13:27
 4/31 anonim válasza:

Azt nem tartom rossz ötletnek, hogy ahogyan ő külsőleg feltünés nélük tud Téged fogdosni, így Te is tudnád őt.

Arra Ő hogyan reagálna az bebizonyíthatná, hogy komolyak-e a szándékai vagy sem.

2015. febr. 12. 13:30
 5/31 anonim válasza:

Az én véleményem szerint a másik fiú (ismételten) egyértelmű jelzéseket ad feléd, de még nem áll készen rá, hogy felvállalja a dolgot mások előtt is. A további véleményem az, hogy egy pszichikai hadviselés lenne felőled az, hogy megcsókolod és ezzel esetleg egy kellemetlen és nehezen kimagyarázható helyzetbe hozod.

Az egy másik kérdés, hogy ha sokáig titkolod a vele szembeni érzéseidet azzal valószínüleg magadnak ártasz, mer csak szenvedni fogsz még ő be nem látja magában és fel nem meri vállalni, hogy meleg (vagy biszex).

Amennyiben viszont úgy döntesz mégis, hogy kockáztatsz és egy az #1 által leírt csókkal sarokba szorithatod és ezzel talán elérteheted, hogy megtörik és vagy rájön arra, hogy játszadozik az érzelmeddel és leáll az általad leírt cselekedeteivel vagy a másik lehetőség, hogy mindent elmond és ezzel felválalja, hogy tényleg érez valamit irántad.

2015. febr. 12. 15:31
 6/31 anonim válasza:
Szerintem két dolog egyértelmű (ha tényleg tudja rólad hogy meleg vagy). Az egyik, hogy ezek a jelek értelmében érez irántad valamit. A másik, hogy ezt sem Előted sem pedig mások előtt nem meri bevallani. (Lehet, hogy pont azért mert nem tudja, hogy Te részedről ez viszonzásra talált/találna.)
2015. febr. 12. 15:58
 7/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

#1 és #3

Én többször jeleztem felé, hogy ez egyáltalán nem szórakoztat engem és amennyiben nem érez itántam semmit akkor ne fogdosson és ne provokáljon a közeledésével. Az általatok által említett csók jelenet már többször az én lélekjelenlétem miatt nem valósult meg. Attól tartok, hogy ha viszonzom az ilyen 'formájú' közeledést akkor attól tartok, hogy annak ellenére, hogy rólam tudják, hogy meleg vagyok mégsem csak ő neki kellene magyarázkodnia hanem nekem is.

Köszönöm a biztatást!

Érdekes az ötleted. Erre én nem gondoltam. Így akár csöndes úton is ki lehetne 'ugratni a nyulat a bokorból' azaz ki lehetne deríteni, hogy komolyak-e a szándékai vagy sem.

Igen csak érdekes a hozzászólásod. Mint ha a témához egy kis pszichológiai hátteret írnád körül. Köszönöm a szakértőinek tűnő válaszodat!

A te válaszod olyan mint ha én kényszeríteném bele az osztálytársamat, hogy titkolja el elsőroban magaelől a saját érzelmeit.

Szerintem egyértelműen fogalmaztam akkor amikor azt mondtam neki, hogy "vagy mondja el, hogy érez-e irántam valamit vagy fejezze abba". Ezt nem tette meg!

2015. febr. 12. 18:24
 8/31 anonim válasza:
Szerintem vállald fel legalább előtte az érzelmeidet. Ha ő közelít úgy hozzád, hogy a szádhoz is ér akkor tényleg egy olyan szituációba kerülsz, hogy tényleg jó "ötlet" a csók. Ekkor egyértelmű lenne, hogy tényleg komolyak-e a szándékai vagy sem.
2015. febr. 12. 18:32
 9/31 anonim ***** válasza:

Szerintem simán csak dugni akar. Vagy kíváncsiságból, vagy mert meleg vagy bi, de még nem meri bevallani.

Valószínű nem tudja mit csináljon, mert hülyíteni sem akar azzal, hogy azt mondja érez irántad valamit, viszont a testedet szeretné érezni.

2015. febr. 13. 00:07
 10/31 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megfejelném,telibe verném párszor ha velem ezt csinálná.

Ja de én soha nem mondanám el senkinek ,h ratyi vagyok szóval max tényleg kötekedésből alakulhat ki ilyen szitu velem !!

oops meg bele is vagy zúgva.

Így már más ...

Ne hagyd ,h sakkban tartson bárki is..akármi mi is a szitu feléd..

2015. febr. 13. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!