Ti mit tennétek a helyembe? {meleg kérdés} (többi lent)
Én 18f/m vagyok. Az osztályban mindenki (és egyébként az iskola nagyrésze is) tudja, hogy meleg vagyok.
Van egy osztálytársam aki ősz óta szinte folyamatosan fogdos. Először csak a combomat aztán már feljebb is. Én egyser már szóltam neki, hogy vagy mondja el, hogy érez-e irántam valamit vagy fejezze abba. Akkor egy pár hétre leállt. (Ez december elején volt.) Viszont miután vissza jöttünk a téli szünetről azóta újra kezdte. Most már nem csak fogdos hanem többször a lábát is átrakja az én lábamon. Már azóta is mondtam neki, hogy mondja meg nyugodtan ha máshogy nem négyszemközt, hogy érez-e valamit irántam vagy sem vagy fejezze abba ezt a dolgot. (Elmult 3,5 évben nem igen láttam lánnyal, de hogy őszinte legyek fiúval sem.)
Ezzel csak az a baj, hogy én szeretem Őt és attól tartok, hogy Ő csak szórakozni akar velem és ezért nem merem kimutatni az érzéseimet előtte.
Szerintetek mit tegyek? Lehet, hogy ő is meleg vagy biszex és erre most jött rá? Szerintetek mondjam meg neki nyiltan, hogy mit érzek iránta vagy sem? Lehetne egy ilyen kapcsolat hosszútávú?
RÓLAM TUDJA AZ OSZTÁLY (és az iskola diákjainak nagytöbbsége), hogy MELEG VAGYOK!
A válaszaitokat, tapasztalataitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm.
Mivel órán a padalatt fogdos és simogat így az osztály nem látta még, de azt már többször, hogy intim közelségbe hajolt hozzám. Ezt még talán hihető módon kitudtam magyarázni. (Mert ugyanis ez utobbinak okairól is csak engem "találnak" meg a többiek.)
Legalább nekem négyszemközt azért elmondhatná, hogy mi a helyzet. Én megérteném, hogy nem akarja teljes nyilvánosság elé tárni ezt a dolgot, de legalább egy titkos kapcsolat lenne, míg nem készül fel arra, hogy felvállalja.
Na én pont emiatt nem megyek bele hosszabb kapcsolatba srácokkal. Ez a "míg fel nem készül" dolog. Miből gondolod h mindenki fel akarja vállalni?
Én most csak a magam nevében beszélek, lehet a kiszemelted tényleg csak a tökéletes időzítésre vár. Viszont vannak emberek akik szeretnék ezt örökre titokban tartani. Vagy legalább is nem nagy dobra verni.
Egyébként szorítok, h összejöjjön a dolog, és h megtaláld benne azt ami hozzá köt nagyon sokáig.
#14 Én sem akarnám rá kényszeríteni, hogy mindenképpen verje nagydobra, de legalább nekem mondja el, hogy ha érez valamit irántam, mert csak szenvedek a dologtól.
A biztatásod és jókívánságodat köszönöm!
Nekem sok választásom nem volt. Ugyanis amikor 4 éve átkerültem általános végeztével ebbe az iskolába (ami gimi és szakiskola egyben) volt egy barátom. Aki szintén ebbe a suliba jött. De én a gimi részre ő a szakiskolai részre. Csak szünetekbe találkoztunk. Akkor is el kellett játszani, hogy csak haverok vagyunk. De elkezdődtek az osztályon belül a sugdolózások mi szerint több van köztünk mint haveri kapcsolat, de nem kérdeztek meg engem. Egyszer összebeszéltünk a barátommal egy időpontot amikor célszerű lesz az osztálynak elmondani a dolgot. Ez pár héttel a tanév kezdés után volt. Azért is vált szükségessé mert mind a kettőnket megkörnyékeztek a lány osztálytársaink. Hiába mondtuk, hogy foglaltak vagyunk nem akarták elhinni. Így arra kényszerültünk, hogy elmondjuk az egészet. Ezután már minden ment a maga útján. Először ugyan úgy tünt, hogy ez tényleg egy titok marad köztem, a barátom ill. az osztályaink között. Egyszer pár héttel később elindult a szóbeszéd, hogy egy meleg pár van a kezdők között, ráadásul nem is egy osztályba járnak. Mivel aztán már valahogyan elindult a pletyka, amelyben már nevesítettek is minket. Ez ellen már nem tehettünk semmit.
# 15 bocs ,de ennyire naív ,h lehetsz?
komolyan azt hitted ,h egy osztálynyi ember majd tartja a száját az emberek ,gonoszok ,rossz akaróak és nem mellesleg pletykások is mint a szemét.
Az,h elmondod olyan embereknek akik igazán közel állnak hozzád és 100%kos a diszkréció az megint más.
Mintsem szinte vadidegen 20 ember akiket k.b 2,3 éve ismerhetsz max.Csak azon csodálkozom ,h nem kergettek az őrületbe eddig a szekálásokkal ,kirekesztéssel.Illetve nem vernek szanaszét naponta.Amikor én voltam gimis tuti ,h így cselekedtek volna velem.Nem tudom te milyen iskolába járhatsz ahol erre nem így reagálnak hisz ez Magyarország.
Valaki írta ,h ezért nem vállal komoly kapcsolatokat mert fél ,h comming olnia kéne egy frászt. több tucat meleget ismerek igaz távoli ismerősök ,de maximálisan férfiasak és senki sem tudja róluk ,h melegek mégis boldog t.kapcsolatban élnek.
Ez nem naivitás volt hanem kész tény. Az osztály szintű pletyka már előtte elindult. Engem szerencsére NEM ÉRT emiatt atrocitás az osztály részéről. Sőt legjobb tudomásom szerint nem az osztálytól szivárogtak akkor ki az információ. Tudtommal egy olyan diák indította el az iskolai szintű pletykát akinek akkor lyukasórája volt és a zárt ajtón keresztül is hallotta az egészet. Ráadásul ez a személy az egyik osztálytársnőm bátya volt. Ő sem rögtön kezdte híresztelgetni a dolgot. Hetek teltek el, mire a valódi pletyka elindult.
Nem voltam én sem naív és az akkori barátom sem.
"mostanàban egyre nagyobb divat"
28 éves fejjel ráadásul bi ként ,h modhatsz ekkora ostobaságot wow...
Azt hittem ,h legalább a meleg illetve bi emberek feltudják fogni ,h mi az a másság ezek szerint nem...
Én sem mondanám el soha sem senkinek.A családomat leszarom semmit nem számítanak értéktelenek (amúgy meg ku*va mind 1 ,h köpköd rád a családod vagy kitagad nem ők élik a te életedet nem szégyen ha a segged alá tolták a dolgokat ,de előbb utóbb úgyis csak magadra számíthatsz akkor meg már nem mind 1 ,h mit gondol rólad a család főleg ,h a valós énedet nem bírják elfogadni akkor soha nem is szerettek igazán) ...az már érdekel viszont ,h ezzel egy meglehetősen nagy támadási lehetőséget biztosítok a potenciális fenyegetésnek a környezetemben..az emberi civilizáció alig tér el az állati viselkedéstől amúgy..
hello. Ami engem illet, első sorban egyetértek az 1 es és 5 ös válaszolóval is. Azonban, nem felejtsük el, hogy csak 18 évesek vagytok. Nincs semmi értelme elhamarkodott döntést hozni. És azt se hidd, hogy 18 évessen képes leszel megtalálni azt, akivel aránylag hosszútávú kapcsolatod lehet - mert, még változtok. VÁltozni fog a te ízlésed is és át kell élnetek még egy pár helyzetet. FŐként, már arról beszélve, hogy ő talán nem is tudja mit érez. Ha sűrgeted felelősségel fogol érte tartozni, sőt vádként kaphatod meg, hogy miattad tett dolgokat. Ezt gonodolom nem szeretnéd.
Amit tethetsz: vagy tűrsz és vársz. Ami igen, kegyetlennek hangzik, és minde, vagy egyszerűen, elmondod neki, hogy kedveled. - Ne mondj, olyat, hogy szerelmes vagy bele, mert rosszúl fogja érezni magát. - hidd el, egy nyílt szerelmi vallomás, mindent elronthat. - Próbálj kíméletesebb lenni.Nem kell letámadnod az érzelmeiddel. Légy férfi. Csak tedd amit ő tesz a magad módján. Nem kell rá másznod, elég ha néha megérinted a vállát - mint egy jó haver, átkarolod, talán ránehezedsz... Van egy pár módja, hogy test beszéddel válaszolj az ő által leadott jelzésekre feléd. Amúgy is. A szerep nincs ki osztva gondolom. Mert azt id figyelembe kell venni - gondolom érted. - ezért nem is tudom tovább magyarázni ennek az infónak a hiányában.
Azonban, ami jótanács: ne támad le, semmi féle képen. Próbálj inkább haverként viselkedni. Olyan barátként, kinél egy kicsivel több minden megengedett. Nézd a reakcióit, és ha nem húzódik el, ha engedi, hogy te is hozzáérj, ha elfogadja az érintéseid - amik nem feltétlenül kell szexuális jellegű legyen - bár sok úgy értelmezhető, akkor mond el neki: Figyú, én kedvellek... - ez a szó a szeretlek előtt van.
Ha pedig meértitek egymást, és ő is meleg - bár kitudja - lehet csak kíváncsi, az idő eldönti. Minden esetre: erősnek kell lenned. Az, hogy sokan ismernek és elfogadnak melegnek, haladás, de a szívügyek komolyabbak. Mindenre felkell készülnöd. Mindenre.
Sok sikert. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!