Srácok! Alkati kérdés?
Figyelt kérdés
milyen az "alakotok"?
folyton csak a lányokról olvasni kérdést, kíváncsi lennék rátok is.
ha lehet, mellékeljetek képet (neten talált/saját, ahogy gondoljátok)
2015. febr. 7. 21:43
1/25 anonim válasza:
Mackós alkatom van hiába szeretnék ellene tenni nem nagyon sikerül. A képemet meg nem nagyon osztanám meg itt a nyilvánosság előtt. 18/F
4/25 anonim válasza:
Szálkás, mint egy vödör kárász.
6/25 anonim válasza:
Hájas, de majd nyáron szálkásítok xd 17f
7/25 opened paradise válasza:
Egész jó,csak a hasamon a kockákat egy réteg szalonna fedi :/ :D
Amúgy szélesek vállaim és izmos (nem kigyúrtan,hanem csak úgy) vagyok,úgyhogy nem panaszkodom.
8/25 anonim válasza:
Ha rám írsz privátba elküldöm a képemet, akkár még úszó gatyába is felöltözök és lefényképezem magam :P
De fej nem látszik, és ha akarod mutatok bármit a kezzemmel, hogy elhidd :)
19/F
amúgy közepesen vagyok husis, de inkább a vékonyak felé huzok, max egy kis izom van rajtam, de nem gyurok...
9/25 anonim válasza:
Lusta vagyok keresgélni/feltölteni.Sportosabb felsőtest enyhén kirajzolódott kockákkal,izmos lábakkal.De ez most mire jó ? :D
10/25 A kérdező kommentje:
itt kezdődik az, hogy pasi :D (szerintem)
2015. febr. 7. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!