A lányok számára visszataszító, ha valaki a nagyon régi filmeket szereti nézni?
Figyelt kérdés
Apa lett a fiam (1952), A hölgyfodrász (1952), Első számú közellenség (1953), Főnök inkognitóban (1966), Most és mindörökké (1953), Az ötlábú birka (1954), Elátkozottak faluja (1960), Harvey (1950), A normann fogadó (1952), Aszfaltdzsungel (1950), Külvárosi őrszoba (1942), Valahol Európában (1947) stb.2015. febr. 10. 18:51
11/12 A kérdező kommentje:
#10: Tehát autodidakta amatőr érdeklődő?
2015. febr. 10. 19:14
12/12 anonim válasza:
#7-es nekem is ez jutott eszembe, meg az egyik aspergeres ismerősöm aki imádja a nagyon régi filmeket :D Én határozottan kedvelem a srácot, és egyáltalán nem zavar hogy 2000-esnél újabb filmekbe szinte bele se néz, én meg olyan filmet nem nézek meg ami nem fantasy vagy sci-fi. És történetesen ha nem laknánk az ország két ellentétes felén, még lehetett is volna köztünk valami, de így sajnos az sem valószínű hogy találkozunk még valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!