Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Számotokra visszataszí...

Lányok! Számotokra visszataszító a szőrős férfi mellkas?

Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán vonzó?

2015. febr. 8. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van, akinek tetszik, van, akinek nem. Szerintem egy duci/kövér srác esetén a csupasz mellkas kifejezetten ronda.
2015. febr. 8. 09:57
 2/16 anonim válasza:
100%
Nekem nem jön be de egyén függő
2015. febr. 8. 09:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Mi számít szőrösnek? Mert gondolom a pulóver effektus az már nagyon sok. :D
2015. febr. 8. 10:01
 4/16 A kérdező kommentje:
Én pl. vékony testalkatú vagyok, de azért elég sűrű a szőrzet a melleimen, főként a kettő között, a szegycsontnál.
2015. febr. 8. 10:06
 5/16 anonim válasza:
Az én meglátásom szerint a nők szeretik a szőrt, ha nem ápolatlan. Vegyél egy hajvágót és nyírd egyes fokozattal. (Kb fél centi szőrt eredményez)
2015. febr. 8. 10:07
 6/16 A kérdező kommentje:

Alapjában véve szinte az egész testemen sűrű a szőr. A lábam kb. így néz ki.

[link]

A mellkasam meg kb. így, csak a szőrzet egy fokkal ritkább. A hasam pedig csak egy kicsit szőrős, nem annyira mint a képen.

[link]

Most ha leborotválom a mellemet, akkor meg elég rondán nézne ki, ha a lábaimon meg meghagynám. De szerintem az meg nem normális, hogy egy férfi borotválja a lábait. Vagy tévednék?

2015. febr. 8. 10:24
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem visszataszító, hanem pont hogy vonzóbb és férfiasabb, mint egy csupasz mellkas, de nyilván ízlések és pofonok.
2015. febr. 8. 10:27
 8/16 Lestat_626 válasza:
63%

Szerintem mindenkinek más az ízlése. :)

De én azt gondolom, hogy ha a férfiak elvárják, hogy a nők folyton rendben legyenek _mindenhol_, akkor ne vágjanak fejeket, amikor a nők ugyanezt szeretnék viszonzásul. ;)

2015. febr. 8. 10:41
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem hagyd meg,jobb mint csupaszon. L
2015. febr. 8. 11:52
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

8-as.

Én nem várom el senkitől sem, hogy mindig toppon legyen. Emberek vagyunk, nem lehetünk tökéletesek mindenki számára, sőt néha szerintem tök normális dolog, hogy ha egy kicsit elhagyjuk magunkat. Nem szokásom senkit lenézni amiatt, hogy egy kicsit mondjuk túlzásba viszi a hizlaló kaják bevitelét. De sokra megyek ezzel, ha a kiválasztottam meg esetleg nem talál vonzónak, mikor a szeme elé tárul az egész testem.

Most képzelhetitek, hogy ha pl. leborotválom a nemiszervemet és körülötte a combom meg teljesen szőrös, az se nyújt valami szép látványt. Legalábbis én nem látom annak. De ha meg leborotválom a lábaimat akkor meg azt hiheti a lány, hogy biztos valamilyen ferde hajlamaim vannak. :) És ettől valamennyire gátlásos is vagyok. Félek, hogy undort váltok ki a másik félben. :/

2015. febr. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!