Lányok! Számotokra visszataszító a szőrős férfi mellkas?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán vonzó?2015. febr. 8. 09:56
11/16 anonim válasza:
nyírjad le géppel, úgy nem feltűnő a nemi résznél akkor.
12/16 anonim válasza:
Párom is szőrtelenít mindenhol, a lábán is. Nekem egyáltalán nem visszataszító, ha egy pasi lába teljesen csupasz. :) Sokkal jobban tetszik így, mintha szőrös lenne. Ugyanez vonatkozik a mellkasra és a többi testrészre is. :)
Emiatt ne legyen gátlásosságod, mert a szőrtelenített test ápoltságot sugároz. Nem az őskorban élünk, ahol csak a szőr a trendi. Egy szőrtelenített test is lehet nagyon vonzó. :)
13/16 anonim válasza:
Utolsó, lehet, hogy a baràtodnak barátja is van.
14/16 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy a felsőtestemről leborotválom,a lábamról pedig rövidre nyírom,így nem olyan nagy a különbség.
15/16 anonim válasza:
Divat ide vagy oda, számomra a szőrös mellkas iszonyú szexi! Pl. Alec Balwin kb. olyan mint egy ősember, de azonnal beindít :-) Szerintem egy férfi ne szőrtelenítsen sehol, egyáltalán. Így férfias!
16/16 anonim válasza:
Dehogy visszataszító. Nekem kifejezetten tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!