A lányok számára visszataszító, ha valaki a nagyon régi filmeket szereti nézni?
Figyelt kérdés
Apa lett a fiam (1952), A hölgyfodrász (1952), Első számú közellenség (1953), Főnök inkognitóban (1966), Most és mindörökké (1953), Az ötlábú birka (1954), Elátkozottak faluja (1960), Harvey (1950), A normann fogadó (1952), Aszfaltdzsungel (1950), Külvárosi őrszoba (1942), Valahol Európában (1947) stb.2015. febr. 10. 18:51
1/12 anonim válasza:
Nem. régen is voltak jó filmek, sőt némelyik jobb mint a mai filmek.
6/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, csak velem ne akarja nézni... :)
Én így vagyok az agyon dicsért magyar filmekkel is (Üvegtigris, Hyppolit), van akinek nagyon tetszenek, én fél órát nem bírnék nézni belőlük.
7/12 anonim válasza:
# 4 Pontosan. Neurotipikus személy nem tesz fel ilyen kérdést.
8/12 A kérdező kommentje:
#7: Ó, köszönöm, ezt bóknak veszem, és ezzel eddig is tisztában voltam. Plusz kombó még a cinikus sеggfejkedés, bár most aránylag jó hangulatban vagyok. Csak nem egy BA szakos ELTE-PPK-ssal van dolgom?
2015. febr. 10. 19:03
9/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, szívesen megnéznék párat.
20/L
10/12 anonim válasza:
# 8 Dehogyis, ők szerintem nem dobálóznak ok nélkül ilyen kifejezésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!