Fiúk! Titeket zavarna, ha egy lánynak elég sok régi sebhelye, hege van?
Figyelt kérdés
Maradjunk annyiban, hogy kissé 'szeleburdi' voltam kislánynak, és bár vannak kicsi hegek, van pár elég hamar kiszúrható is, pl. bal tenyeremen a vágás még mindig lilás, pedig öt évesen szereztem.
Ez nagyon zavaró, vagy nem érdekel titeket?
(Egy kedves lány ismerősöm vágta a fejemhez, hogy az ilyen hegek még egy fiún is csak ritkán szexik, de egy lányon kifejezetten csúnyák)
2015. jan. 8. 22:49
2/20 anonim válasza:
semmi baj nincs vele ha tetszik a lány nem a hegeket fogom nézni hanem az arcát és a szemét
3/20 anonim válasza:
A lényeg az hogy a fejed meglegyen meg a többi test részed
4/20 anonim válasza:
Nem zavarna :) Nekem is van néhány
5/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
Baromság.
Nekem kis cuki kiskorod jutna eszembe, s mily féle gyerek lehett kettőnkből.(Akár lehet nagyon sexy is.)
18F
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Megnyugodtam, hogy mégsem macskákkal fogok megöregedni. :)
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az szexi, mikor a párod minden testrészén legalább 2-3 heget találsz... :D
2015. jan. 8. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!