Megtetszett az egyik régi osztálytársam. Mit tegyek?
Sziasztok!
12 éve ballagtunk el az általános iskolából. Azóta nem taliztunk. Annyira kisfiús volt még. Alacsonyabb, mint én, vékony és kisfiús arcú :))
Kb. 3 és fél hónapja taliztunk egy tanfolyam ismertetőn. Alig ismertem meg. Már nem fogpiszkáló alkatú, magas, borostás :))
Pár hét múlva ráírtam fb-on, hogy őt értesítették-e. Őt igen, engem nem. Pedig tök jó lett volna együtt járni ;) Akkor megkérdezte, hogy engem nem? Meg hogy majd szóljak, ha igen. Nos a válasz elmaradt azóta is. Ciki lenne, ha ennyi idő után írnék neki? :) Mindig csak tervezgettem, hogy majd mit írok, hogy válaszoljon is, aztán jöttek a nyaralások és elmaradt.
Állandóan róla álmodom, alig megy ki a fejemből :(((
szerintem is írj neki :)
mit veszíthetsz?! :D
Egy adud van, ha írsz neki, akkor 50%-os az esélyed hogy kialakul valami, azaz a vagy igen-vagy nem kategória. Szerintem jó arány... :)
Ha nem írsz semmit, akkor az esélyed konkrétan nulla!
Esetleg elküldhetnéd neki Elvis Presley-től az (Always On My Mind) - című számot.
Hát de nem úgy megy az :) Mégis mit írjak, mi tartott ilyen sokáig? :))
Ez a zene nagyon szép, de a Pet Shop Boys verzió jobb egy kicsit ;) mindketten németesek voltunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!