Szóval egy nagyon régi barátnőm meg kért hogy segítsek neki össze jönni azzal a fiúval aki tetszik neki. Tudnátok tippeket adni hogy tudnék neki segíteni? (többi lent. )
Szóval a lány 16 lesz a fiú pedig 18éves. Már egy pár hónapja nagyon figyelgetik egymást a suliban, látszik hogy a fiú valamennyire érdeklődik utána. Már Facebookon ismerősök és beszéltek is már egy keveset. Csak egy a gond a fiú nem mer lépni vagy nem akar na ezt nem tudom. :/
A barátnőm próbált már felé lépni de a fiú nem tett még igazán semmit csak nézni amikor meg látja távolról meg főleg és folyamatosan arra járkál amerre a barátnőm van.
Úgy mond a fiú jeleket már le adta hogy tetszik neki de nem csinált még semmit..
Ebben az "ügy" érdekében engem kért meg hogy találjak ki valamit, amire az a fiúka már csinál valamit!
Csak szólok hogy tévedés ne essen. Nem rólam van szó..
Lenne valami tippeket? Vagy a leirtak alapján érdemes vagy nem foglalkoznia vele?
Kicsit hosszú lett.
Köszönöm a válaszokat! :)
Első Köszönöm a választ! :)
Erre én is gondoltam de mit csináljak hát mindig engem nyaggat hogy mit kéne csinálnija. Nem szeretnék rosszat neki. De olyan kis félős és bennem azt a kevés kis reményt. Csak egy a bibi semmi ötletem nincs épp :/ ami meg eszembe jutott az nevetséges vagy ő fél az ötlettől. :(
most megint leírom, hogy mit érdemes csinálni
1. csaj beszél sráccal, hogy nem megy neki vmelyik tantárgy, amiből a srác jó (matek, fizika, info stb)
2. megkéri, hogy korrepetálja
3. csajhoz v sráchoz átmennek, de mivel a csaj akarja ajánlottabb a csajhoz.
4. profit.
Köszi! :)
Ezt meg mondom neki hátha jó lesz már neki ez az ötlet! ;)
Az gond hogy nem osztálytársak? Nem lenne fura hirtelen oda pattan elé és mondja neki hogy korrepetálnál matekból?
Nem akkor passzív lenni az ötlethez mert szerintem jó. :) kíváncsi leszek mit mond rá.
Még jöhetnek a tippek! Köszi :)
Köszönöm a választ! :D
Igen igazad van! Nem is szeretnék beleavatkozni. Csak egyszerűen egy kis tippet adni mint egy jó barátnő szokott semmi extrát azért nem harcolok tűzön - vízen át ezért hiszen persze neki kell tutira meg oldani én csaksegíthetek. :) Egyébként mindig egymásra mosolyognak! :D :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!