Zavaró egy lányon, ha telt szája van?
Figyelt kérdés
Az egyik csoporttársam (felnőtt 40-es pasi) cseszeget állandóan miatta, hogy "Mi van, csücsöri?" Meg hogy "Mit csináltál a száddal már megint?"
Nem tudja elképzelni, hogy nekem természetesen ilyen, nem csinálok vele semmit, és hogy le lehet akadni a témáról.
Miért ez tűnik fel elsőre mindenkinek?
21L
2015. febr. 9. 12:13
1/9 anonim válasza:
Nem zavaró, és a srác meg akadt az óvodás udvarlásnál.
2/9 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ez a pasinak szopásnál mennyei ám, úgyhogy menjen el, töltesse fel, és szopja le magát! :)
3/9 anonim válasza:
Ilyen? [link] Amúgy nagyon izgató látvány, ne is vedd fel a sértéseit, az a legjobb.
4/9 opened paradise válasza:
Igen és az is ha szép arcú és jó testű,de ha még jófej is akkor már tényleg undorító.
5/9 anonim válasza:
A telt ajak, nagy kerek szem és kicsiny orr a női fenotípus jellemző. Lásd Angelina Jolie híresen nőies arcát.
8/9 anonim válasza:
Szerintem izgalmas, szóval ne vedd magadra. A maga buta módján így próbálja kifejezni feléd, hogy tetszik neki.
Elég óvodás módja, de van aki még felnőtt korában is ilyen módszerekkel igyekszik kivívni a figyelmet. :S
Szóval vedd bóknak. :)
9/9 anonim válasza:
Válaszolj neki vissza valamit. "Kösz jól vagyok, és te, dagi?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!