Pasik! Ti mit néztek meg először egy lányon, illetve melyik testrészt találjátok a legvonzóbbnak?
Ha elölről látom akkor az arca a hasa a melle és a combjai, ha hátulról akkor a segge.29/f
Írj te is kort ha nem szégyelled, hogy feltettél egy kérdést amit már millióan feltettek :)
Arc meg alak az alap,de valamiért még az állának a formáját szoktam.
20/F
Valójában az egész lányt nézem, az egész karaktert, hiába jó a teste ha nem tetszik pofira, hiába tetszik pofira ha testre nem...Szóval egészben legyen jó cakkumpakkum!
De általában fentről indulok a feje búbjától a lábáig, amit 1 másodperc alatt megnézünk és el is dől, hogy tetszik e vagy sem.
Szexi tud lenni a hasa is főleg nyáron amikor a köldök épp kilátszik , szeretem csókolgatni is :)
De ha ehhez rusnya feje van akkor mehet a levesbe.
30/f
Először arc. A legvonzóbb a melle.
F24
Lábak, fenék, has, de igazából mindegy :D Mindegyik szép. Viszont jártam már úgy, hogy milyen szép volt valaki, de aztán az arcát meglátva valahogy a véleményem teljesen megváltozott :/ Szóval még az arc nagy szerepet játszik nálam. Egészében kell szép lennie és nem 1 bizonyos testrésznek :D
Természetesen nem mindegy, hogy kit nézünk. Nekem a vékony testalkat tetszik és ehhez viszonyítva írtam le. Egy teltebb alaknál már sajnos nekem nem igazán van legvonzóbb testrész :/
Egyébként érdekes módon a mell nem olyan nagy szerepet játszik nálam. Inkább a kicsi mell és kicsi popsi híve vagyok :) a lényeg, hogy ne legyen nagy - ez gondolom abból is következik, hogy a vékony testalkat tetszik
Ez saját őszinte véleményem (mi más lenne ismeretlenül :D ) bocsi ha valakit emiatt netán megbántottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!