Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, miért találjátok...

Srácok, miért találjátok vonzóbbnak a kapcsolatban lévő lányokat? Megfigyeltem, hogy ti srácok sokkal nyitottabbak vagytok a foglalt lányok felé.

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Lányok, miért találjátok vonzóbbnak a kapcsolatban lévő fiúkat? Megfigyeltem, hogy ti lányok sokkal nyitottabbak vagytok a foglalt fiúk felé.
2015. febr. 1. 22:24
 2/9 opened paradise ***** válasza:

Nálam ez egyáltalán nincs így.

Sőt,kizáró ok is,mert nekem is sz..rul esne és gyomrom se lenne hozzá.

De amúgy a lányoknál is van ilyen.

Mikor kapcsolatban voltam,akkor jöttek volna,most meg egyelőre síri csend van sajna.

2015. febr. 1. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mert ragyognak a boldogság miatt szebbek
2015. febr. 1. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazából nekem két olyan csaj van akit megdughatnék, de kapcsolatban vagyok már elég rég óta és nem teszem meg...100%, hogy egy szavamba kerülne mind a 2 csaj csak.
2015. febr. 1. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez mindig is így volt, mert mindenki boldogabb olyankor és persze szerelmes, ami nagyon sokat javít a kisugárzáson. Ennyi a nagy titok.
2015. febr. 1. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen ez általában így van, mivel állítólag "a szerelem megszépíti a lányokat" :). Gondolom azért mondják ezt mert akkor az ember nem sokszor szomorú, ami általában meg is látszik. De nem tudom ez csak egy tipp, mivel nekem eddig csak egy szerelmem volt, az is viszonzatlan szóval...
2015. febr. 1. 22:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem tudom,hogy hogyan lehet kikerülni ebből az örödögi körből.
2015. febr. 1. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Össze kell jönni valakivel akibe szerelmes vagy, de utána már mindegy, hogy másnak tetszel e vagy sem. Nehéz az élet. :)
2015. febr. 1. 22:35
 9/9 Molok94 válasza:
Mert ÁLTALÁBAN a mai csajok ribik. 2-3 hónapig tart a kapcsolatuk - örökké szerelem, eljegyzés stb - aztán vége. A normális csajokra buknak az értelmes fiúk szerintem, és ez egyfajta versengés. Bocs ha sértő volt. (Az, hogy nem vagy kapcsolatban, nem feltétlenül jelenti h ribi vagy.)
2015. febr. 1. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!