Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi tévő legyek? (bővebben)

Mi tévő legyek? (bővebben)

Figyelt kérdés
X év után rám irt egy régi hölgy ismerősöm elkezdtünk dumálni, megbeszéltünk egy közös programot de előtte még találkozni akart tök jó volt szerintem nagyon rossz nem lehetett, megbeszéltük, hogy ide megyünk meg oda, szóval programokat beszéltünk. Az a fura, hogy ha én nem írok rá ő az esetek 95%-ban nem írna nekem. Nem tudom, hogy normális ha esetleg 1-2 napot nem beszél vagy mi de, hogy bikk makk meg semmi, lehet nekem fura. Ha ráírok akkor meg megint tök jót beszélgetünk meg aranyos. Meg olyan programokat beszélünk, hogy csak úgy csajok szimpla baráttal el akarnátok semmi étterembe vagy egyéb programra?
2015. febr. 8. 22:31
 1/1 anonim ***** válasza:
az utolsó kérdést akárhogy akarom nem tudom értelmezni.. lehet h azért mert kialvatlan vagyok.. szóval étterembe vagy egyéb programra szeretnéd vinni? ha elhivod étterembe az egyértelmű lenne h mik a szándékaid. vagy csak közöld vele hogy barátként keresett fel vagy esetleg egy közös jövő reméyében.
2015. febr. 9. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!