Segítene valaki? Ilyen helyzetben mi tévő legyek? 22L
Ismerkedem már egy jóideje egy sráccal a neten. Szinte minden nap beszélünk, bár mostanában kevesebbet, vizsgaidőszakunk van, illetve a chatelés intenzívitása i csökkent, gondolom amiatt, hogy egyrészt netem dumálunk, másrészt a nyomás miatt, tanulnunk kell.
Ha pl. megy valahová, vagy nem volt épp fent, mikor ráírtam, megírja hol volt, mit csinált. Kérdeznem se kell. Vagyis csak annyit, hogy mi újság, mit csinálsz stb.
Én megkedveltem, meg állítólag ő is engem, de érzem, hogy elhidegült azért...
Nem vagyok féltékeny típus. Adott esetben jogom se lenne hozzá, de azért az nem esne jól, ha becsajozna, vagy ha szórakozgatna...
A haverjaival szokott lógni, csajok tudtommal nincsenek velük. Este már a loliban van, mert ír, mikor visszaér. Nem éjszaka szokott. Olyan 10 körül.
Hogyan tudhatnám biztosra, hogy nincs mással? Felőlem mehet a haverjaihoz, össze-vissza, de jó lenne tudni, hányadán állunk. Anno a járás is feljött.
Tanácsok?
Szerintem tisztázzátok hogy áll a dolog kettőtök közt? Találkoztatok már? Szoktatok találkozni?
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!