Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Tavaly szilveszterkor megismerkedtem egy fiúval, aki belém szeretett, elég rendesen. Kedves voltam vele, nem csak vele, mindenkivel próbálok kedves lenni, és ezt a fiúk többsége rosszul értelmezi. Most ugyanez megismétlődött. 1 évben egyszer megyek el bulizni, otthon ülős vagyok, de mindig ez lesz, ha kimozdulok. A mostani fiú durván belém szeretett. Hívogat, sms-eket ír, percenként 10-et, sír, mert annyira belém szeretett, ilyenek írogat... Facebook-on is percenként ír, már szinte zaklatás. Pedig mondtam neki, hogy most jelenleg nem vagyok vevő semmiféle kapcsolatra, meg nem vagyok belé szerelmes jelenleg. Nem akarok elküldeni melegebb éghajlatra, mert nincs hozzá szívem... tanácstalan vagyok.2015. jan. 5. 09:05
1/1 anonim válasza:
te egyértelműen megmondtad, hogy nem akarsz semmit...
mond meg neki ismét határozottabban és többet ne reagálj semmilyen üzenetére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!