Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés, de mi tévő legyek?

Ismerkedés, de mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel régebben egy suliba jártam. De ekkor még bartnőm volt, szóval nem igazán beszéltünk. Most már nincs barátnőm egy ideje, túl vagyok rajta stb. és szeretnék egy új kapcsolatba belefogni. Ezzel a lánnyal. Mikor elősör megláttam/beszéltem vele rögtön megfogott, minden tökéletes volt vele, csak ugye barátnőm volt, így nem mentem tovább. Mivel tudtam, hogy mennyire tetszik, inkább hanyagoltam. Azóta másik suliba jár, de mégis ő kell nekem. Nem tudom kiverni a fejemből. Mégis mi tévő legyek? találkát nehezen tudok leszervezni... inkább lehetetlen. Jelöljem be fészbukon??? Mégis mivel kéne kezdenem itt egy beszélgetést? Hogy írjak rá? legszívesebben randit kérnék első alkalommal, hogy bionyíthassak, de ez mennyire gáz lehet. előfödulhat, hogy nem is emlékszik rám, csak nekem maradt meg ennyire az emlékezetemben, ha így ráírok, szatírnak fog gondolni. ti mit tennétek?
2014. nov. 9. 04:23
 1/1 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedesnel tuti nem gazabb... Szerezd meg a szamat, irj smst, hivd el randizni, s a tobbi jon magatol. De most komolyan hany szazalek eselye van arra, hogy bejelolod facebookon, s a csajod lesz? :P Mas felolrol kozelitsd meg, es jobban fogja ertekelni. :)
2014. nov. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!