Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mitévő legyek?

Szerintetek mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány az évfolyamon (csak látásból ismerjük egymást), aki már közel 2 éve tetszik, de nem merek odamenni hozzá. Már 2 éve egyszer ráírtam Facebook-on, de nem írt vissza, és azóta nem mertem még egyszer megpróbálni, nehogy bénának tartson. Suliban mindig a barátnőjével sétál, csak nagyon ritkán látom egyedül. Úgy vettem észre, hogy amikor elmegyünk egymás mellett ő is rám szokott nézni, de nem tudom, hogy azért, mert én is bejövök-e neki, vagy csak azért, mert tudja, hogy itt az a szerencsétlen fiú, aki egyszer rám írt 2 éve, és azóta is csak bámul. Tudom, hogy nagyon béna vagyok, és önbizalom hiányos, de egyszerűen nem merek odamenni hozzá, mert félek a kudarctól. Nagyon tetszik.

17/F

2014. szept. 26. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp szolitsd le es probalj meg vele altalanos dolgokrol beszelgetni,vagy hivd el kavezni/teazni:-))Lehet,h felenk es ezert bem valaszolt mert lehet h o erezte ugy h csak azert irsz ra mert "megsajnaltad".

Azert nez rad mert bejossz neki,ha nem igy lenne akkor atnezne rajtad:-))Nem vagy bena,csak onbizalomra van szukseged:-))Hidd el ezt sokoszr 40 eves pasik is ugyanigy reagaljak le mint te,azt hiszik h a csaj csak megsajnalta oket,pedig nem,sot:-)))

Nincs olyan,h kudarc.Azzal h megprobalod nem veszthetsz semmit,legrosszabb esetben azt mondja h "nem".Ha viszont megprobalod akkor nyerhetsz egy szerelmet.Neha muszaj kockaztatnunk ahhoz,h elerjuk azt amit/akit szeretnenk:-)Ez a minimum amit bele kell invesztalni egy kezdodo romancba es az a srac aki kepes magat "odatenni",bevallalni a kockazatot azt a lany ertekeli:-)))

Hidd el,ez igy mukodik:-))En 32 lany:-))))

2014. szept. 27. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Más választásod nincs. Szedd magad ráncba, küzd le a gátlásosságodat. Van 50-50% esélyed. Szólítsd meg bátran és beszélgess vele, még ha kínosan érzed magad, akkor is.

Mersz vagy nyersz.

Ha most nem gyűröd le ezt a belédrögződött önbizalomhiányos viselkedést, később még nehezebb lesz szerintem. Ne foglalkoztasson hogy esetleg kudarc lesz a vége. Így ne is indulj el ismerkedni. Csak a szorongás lesz rajtad úrrá ha egyfolytában e miatt parázol. És ezt látni is fogják rajtad a lányok, nők.

Egyszer kell túllépni ezen a dolgon, utána könnyebb lesz.

Lehet hogy fog érni csalódás, kudarc, de ha megteszed az első lépést, sokkal több önbizalmad, önbecsülésed lesz.

Egy kudarc ne hátráltasson. Tovább kell lépni rajta és meglátod hogy sokkal egyszerűbb lesz minden.

Nem könnyű dolog, ezt tudom és tudja mindenki. De ha nem győzöd le az aggályaidat, akkor sosem talpalsz ki ebből a helyzetből.

Apránként tűzd ki a célodat. Pár szóváltás után könnyebb lesz vele ismerkedni. Lehet hogy elsőre kicsit görcsölni fogsz a helyzettől, de ez ne akadályozzon meg. Legalább fogja látni hogy érdeklődsz utána, és próbálod megismerni.

Ha ne adj isten, nem jössz be neki, és csalódásod lesz, ne lohasszon le a dolog, hisz milliónyi lány van még, akivel ismerkedhetsz.

Fő a nyugalom.

Sok sikert!

2014. szept. 27. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagy Respect első válaszoló hölgy! :)

Jól tetted hogy megnyugtatni próbálod a fiatalembert. És mindezt egy nő írásából olvashatja. Szerintem már most nyert egy kis önbizalmat a kérdező.

Kapsz egy zöld pacsit! :D

2014. szept. 27. 00:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Sokat segítettetek, és ahogy az előttem szóló is írta, tényleg adtatok egy kis önbizalmat is. :)

Egészen eddig arra vártam, hogy valamilyen véletlenből kifolyólag összefussunk valahol, ahol elkezdünk beszélgetni, mintha csak akkor láttuk volna egymást először. De mivel eddig 2 éven át egyszer sem jött ilyen alkalom, elhatároztam: oda fogok menni hozzá!

Milyen ürüggyel tudnám leszólítani? Akkor menjek oda hozzá, ha egyedül van? Úgy érzem, nem tudnám "magabiztosan" kezelni a helyzetet, ha a barátnője is ott lenne. Milyen módszerrel tudnék beszélgetésbe elegyedni vele? Mert ha csak úgy leszólítom a folyosón, miközben mindkettőnk határozottan tart valamerre (következő óra terme, mert mindjárt csöngetnek; büfé, mert hamarosan sor lesz), akkor ebből megint csak egy olyan szituáció lesz, amiről nem hiszem, hogy kezelni tudnám.

2014. szept. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!