Nem értem a fiatalságot, mitévő legyek?
attól hogy te a korodhoz képest érett vagy, ne várd el ezt mindenkitől
természetesen van egy határ, de az normális ha 16 évesen a szülei pénzét költi
az már más kérdés hogy mire és hogy hogy viselkedik
csak azt mondom, hogy ha túl magasra teszed a lécet, nem találsz senkit, mert senki se tökéletes
Én egy szóval nem hangoztattam, hogy mindenkinek tökéletesnek kell lennie. Nyilván mindenkinek van hibája.
Persze költse a szülei pénzét, de normális dolgokra, amire esetleg a szülő azt válaszolja: Na látod fiam/lányom, ez nem volt hülyeség!
Nem akarom magasra tenni a mércét, de akármilyen 'linkhánc' lánnyal sem együtt lenni.
Minden elismerésem srác :D Ugyan ez vagyok mint te csak 18 évesen :D nekem 16 évesen nem volt pénzem de nem is anyuciét költöttem :)
(mondjuk én nem válogatok xD )
Én is hasonlóan vélekedek, mint Te. a baráti társaságomban legtöbben olyanok, mint Te meg én, és egyikünknek sincs barátnője:D
én úgy "póbálkozok", csak engem is csak nagyon nagyon kevés lány fog meg. lehet, hogy inkább az a baj. mert ilyen kis önbizalomhiányos vagy magát sztárnak gondoló csajt könnyű lenne összeszedni, de mint írtad is, haza már nem biztos, hogy szívesen hoznám.
talán majd egy pár év múlva. ne háborogj ezen, ne szidd a korosztályt. ez ilyen és kész. majd ők is szépen felnőnek. akikről azt gondolod, hogy kis ribizlik, azok közül a legtöbb normális, érett nő lesz, hidd el. csak még most gyerekek. folytasd azt, amit most is csinálsz és minden rendben lesz:)
17/F
ja és mindig, nem (mindíg)
Az szimpatikus számomra, hogy fontos nekem az intellektus.
Az nem, hogy fennhordod az orrod és külsőségek alapján ítélsz. Nekem nem érettebbnek tűnsz a korodnál, hanem egyszerűen csak merevnek, kevés beleérző képességgel.
A korodbeliek legtöbbje még keresi önmagát, szeretnék elfogadtatni magukat a világgal, különösen a saját korosztályukkal, nem kiforrott személyiségek és ez így is van rendjén. Azt is vedd figyelembe, hogy mások más családi körülmények között jöttek, másként nevelkedtek, nem tudhatod, milyen szabályok szerint élnek, hogy a szüleik szerint mire költhetik a zsebpénzt és mire nem. Arra is gondolhatnál, hogy mivel különböző emberek vagyunk, ezért a humorunk se feltétlenül egyforma, nem biztos, hogy mindig ugyanazokat a dolgokat találjuk viccesnek.
Persze minden ember olyan társaságot és párt keres, aki illik hozzá, akivel egy rugóra jár az agya, ez teljesen logikus. A nem logikus az az érezhető lenézés, ami a kérdésed minden mondatából árad. Mégis, minek írtad le ezeket a dolgokat? Keress olyat, akivel jól megértitek egymást, ennyi. Mindenki ezt csinálja.
Ha valóban érettebben gondolkodnál, akkor ezeket tudnád és sokkal elnézőbb lennél, esetleg megpróbálnál belátni a függöny mögé ahelyett, hogy arra fordítod az energiádat, hogy szavakkal alázod azokat, akik így vagy úgy, de nem tetszenek neked. Ha magányos leszel, amit az egyik válaszadó felvetett, akkor annak az lesz az oka, hogy mindenkit elmarsz magad mellől, nem pedig az, hogy nem akad, aki "felér a szintedre".
Egyébként nem tippelnék arra, hogy feltétlenül magányos leszel, egyrészt mert te is változhatsz, másrészt meg rengeteg hozzád hasonló ember van, de még mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!