Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi tévő legyek? Jó ötlet...

Mi tévő legyek? Jó ötlet ünnepekkor vagy nem? Esetleg mit írjak?

Figyelt kérdés
Először is Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok aki olvassa ezt. Szóval lényegre térek tanácstalan vagyok egy lánnyal kapcsolatban. Röviden annyi, hogy egy suliba járunk estibe. Sokszor szegeződik a tekintetünk egymásra már amikor látjuk egymást a folyosón vagy a suli előtt. Nem ismerem sajnos, de megtaláltam facebookon. Elég gátlásos , önbizalomhiányos srác vagyok amit most már az elmúlt évekhez képet azért jobb a helyzetem és jobb valamivel de a lányok terén még mindig instabilan mozgok.Hozzáteszem még nem volt barátnőm, de vágyom rá. Olyan kedves emberek válaszát vagy tippjét segítségét várom akik tudnának valamit tanácsolni ezügyben hogy mit csináljak. Talán írjak rá facebookon.Igen tudom nem ott kéne hanem élőben odameni stb. De ez annyira nem megy főleg így idegenként.

2014. dec. 26. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
kellemes ünnepeket.
2014. dec. 26. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Fészbuszon beszélgess vele kicsit,aztán majd látod,hogy alakul :)

Neked is Áldott Karácsonyt !

2014. dec. 26. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem írj neki mindenképp, aztán meglátod, h hogy alakul;)
2014. dec. 26. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
de mit írjak, azon kívűl hogy kellemes ünnepeket kívánnék neki? az a baj hogy annyira elment az utóbbi évekbe a bátorságom mindentől..szörnyű
2014. dec. 26. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
hát az jó, meg kérdezd meg, h mi újság vele mostanában, aztán ha vevő rá akkor magától megy tovább a beszélgetés, és ő is fog felhozni témát:)
2014. dec. 26. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
hozzátenném még hogy egyáltalán nem ismerjük egymást
2014. dec. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!