Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Jó ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Jó ötlet ünnepekkor vagy nem?

Figyelt kérdés
Először is Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok aki olvassa ezt. Szóval lényegre térek tanácstalan vagyok egy lánnyal kapcsolatban. Röviden annyi, hogy egy suliba járunk estibe. Sokszor szegeződik a tekintetünk egymásra már amikor látjuk egymást a folyosón vagy a suli előtt. Nem ismerem sajnos, de megtaláltam facebookon. Elég gátlásos , önbizalomhiányos srác vagyok amit most már az elmúlt évekhez képet azért jobb a helyzetem és jobb valamivel de a lányok terén még mindig instabilan mozgok.Hozzáteszem még nem volt barátnőm, de vágyom rá. Olyan kedves emberek válaszát vagy tippjét segítségét várom akik tudnának valamit tanácsolni ezügyben hogy mit csináljak. Talán írjak rá facebookon.Igen tudom nem ott kéne hanem élőben odameni stb. De ez annyira nem megy főleg így idegenként.

2014. dec. 25. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
írj rá, ha élőben nem megy, veszíteni valód nincs.
2014. dec. 25. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
és milyen szöveggel kéne előrukkolni ?
2014. dec. 25. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
"Szia szoktalak látni balbalbal" vagy valami hasonló ez még nemis nyomulós szöveg.
2014. dec. 25. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
és még? milyen okkal, ürüggyel vagy hogy?
2014. dec. 25. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

"szoktalak látni és bejösz" vagy "gyanús vagy te nekem hogy mindig egem nézel de ne zavar anál"

hallod ember fb-n ne legyél már ennyire szégyelős

rágjak mindent a szádba vayg szedjem fel nekd a csajt?

2014. dec. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!